Happy2Wear eigen sokken ontwerpen of  sokken met bedrijfslogo

Gepersonaliseerde bedrijfssokken zijn een originele manier om van jouw medewerkers "helden op sokken" te maken. De Happy2Wear sokken kunnen we maken voor iedere specialisatie of bedrijfstak. ​We voorzien jouw sokkencadeau graag van jullie van eigen printjes, bedrijfslogo of -kleuren! Dit kunnen we op de sokken zelf, maar ook op het bijbehorende label doorvoeren. Er is veel mogelijk. Wil je de teen en de hiel van de sok in een gepersonaliseerd kleurtje? Wil je misschien mismatched sokken? Misschien heb je zelf al een ontwerp in gedachten of laat je het helemaal aan ons over?

Sokken met eigen logo: een leuk cadeau met een persoonlijke twist

Een leuke manier om sokken te personaliseren, is door het gebruik van het eigen logo. Zo kun je laten zien dat je trots bent op het bedrijf of instelling waar jullie samen werken én samenwerken! We kunnen een bedrijfslogo heel eenvoudig verwerken op het label dat aan de sokken zit. Maar ook de sokken zelf kunnen het logo dragen, als onderdeel van een vrolijk patroontje. Heb je een duidelijke visie over hoe je jullie bedrijfslogo wilt verwerken in de sokken? In samenwerking maken we de allermooiste sokken. Ben je klaar voor een feet-good moment? Neem contact op.

Vanaf 150 paar

Vergeet champagne, bloemen of een cadeaubon. Verras je medewerkers met een gepersonaliseerd en persoonlijk cadeau voor een echte glimlach. Een gepersonaliseerde sok als perfect cadeau voor medewerkers. Vanaf 150 stuks is het mogelijk om jullie eigen unieke sokken te ontwerpen en vrolijk laten verpakken. Ontwerp je eigen bedrijfssok of laat ons met je meedenken voor de mogelijkheden. Een top- cadeau met een vrolijke twist om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Het ontwerp en de samenwerking

Interesse om custom Happy2Wear sokken te laten maken en benieuwd hoe het proces er bij ons er aan toe gaat? We laten graag zien hoe wij stap voor stap te werk gaan. Klik hier om ons custom proces te bekijken of als je nieuwsgierig bent naar eerdere projecten.  

Neem CONTACT met ons op voor alle mogelijkheden, een offerte voor grote aantallen of gepersonaliseerde sokken met logo.

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss