Mitella van MyMitella

Mitella’s kunnen voor veel verlichting zorgen wanneer je last hebt van je schouders en/of je arm. Verschillende situaties waarin je bijvoorbeeld een mitella sling nodig hebt is bij:

  • Genezing van de schouder
  • Genezing van het sleutelbeen
  • Genezing pols, onderarm of elleboog

Ook wanneer genezing niet mogelijk is zoals bij chronische ziekten of aandoeningen, bieden onze mitella slings of  verlichting aan de nek en bovenstaande ledematen.

Vind de mooiste mitella slings bij MyMitella

Naast het feit dat een mitella van MyMitella helpt bij het verlichten van pijn, zijn ze ook nog eens ontzettend leuk om te zien. We hebben verschillende unieke designs waardoor je niet met een saaie mitella hoeft te lopen. Daarnaast hebben we een assortiment voor kinderen en volwassenen zodat wij iedereen kunnen helpen.  

Mitella voor kinderen

Natuurlijk is het voor iedereen vervelend om een mitella te moeten dragen, maar zeker voor kinderen die graag spelen. Om het dragen van een armsling of mitella voor kinderen minder erg te maken hebben wij leuke designs. Daarnaast is er voor kinderen een speciale nachtspalk mitella sling die ervoor zorgt dat de pijn wordt verlicht en er geen druk op de nek komt te staan. Met zo’n leuke en goede mitella geneest een kind op een fijnere manier.

Mitella voor volwassenen

MyMitella heeft ook vrolijke prints op mitella’s en armslings voor volwassenen zodat jouw mitella niet saai hoeft te zijn. Daarnaast zijn er prints die je gewoon naar je werk kunt dragen en die je simpel kunt combineren met je kleding. Zelfs met een mitella kom je op deze manier verzorgd voor de dag.

Duurzame mitella’s

Wanneer je vaker dezelfde blessure hebt, is dat uiteraard erg vervelend. Er moet dan wel een blijvende oplossing zijn voor het verlichten van je pijn, en die hebben wij. De mitella’s van MyMitella kunnen namelijk heel vaak gebruikt worden en zijn daarmee duurzaam. Zo hoef je maar één keer een MyMitella aan te schaffen en die kun je jarenlang gebruiken.

Mitella kopen of arm sling kopen? Comfort en draaggemak voorop

Onze mitella’s en armslings zijn verkrijgbaar met leuke en fleurige patronen, maar bovenal zijn ze erg comfortabel. Immers is een breuk of blessure al vervelend genoeg en dankzij de verstelbare banden is de extra pijn in je nek verleden tijd. Een mitella kopen bij MyMitella levert dus veel op en je kunt er jarenlang gebruik van maken.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss