Sorteer op

MyMitella heeft een ruim assortiment verpleegstershorloges en doktershorloges voor verpleegkundigen en zorgmedewerkers. In vele kleuren en patronen.

Een hippe gadget die het werken in de zorg nog leuker maakt. Vrolijke kleuren en unieke prints geschikt voor verpleegkundigen en ander (medisch) personeel. Zij dragen bij voorkeur geen ringen, armbanden en polshorloges maar natuurlijk willen zij wel regelmatig kunnen checken hoe laat het is daarbij heb je ook een secondewijzer nodig om de hartslag - pols van een patiënt te checken. Een verpleegstershorloge is dan de oplossing. 

Horloges die aan de kleding worden gehangen. Met de omgekeerde wijzerplaat is de tijd eenvoudig af te lezen

Verpleegstershorloges in trendy designs

Ook voor dit specifieke type horloges geldt natuurlijk dat je keuze wilt hebben. Je stijl en smaak bepalen immers welk verpleegstershorloge je koopt. Het uitgebreide assortiment van MyMitella.nl biedt volop keuze. Heb je liever een metalen horloge of een siliconen variant? Het grote voordeel van de horloges met de kleurrijke siliconen houders is dat je van kleur kunt wisselen. Als je hoesjes in andere kleuren aanschaft, kan je razendsnel de kleur van je verpleegstershorloge veranderen. Ook in de bevestigingsmogelijkheden heb je de keuze. Een pin - steker sluiting zal voor een fijne stevige bevestiging aan de kleding of het uniform zorgen maar een bevestiging door middel van een clip zal nooit beschadigingen veroorzaken. www.MyMitella.nl biedt een uitgebreid assortiment.

Je zusterhorloge veilig online bestellen

Zodra je een geschikt model hebt gevonden, kan je deze veilig online bestellen en wij leveren het uurwerk direct uit voorraad. Je zal al snel het praktische nut ontdekken van dit unieke horlogetype. Onlangs is het assortiment uitgebreid met schitterende luxe varianten en zelfs een klokje dat zowel kan hangen aan kleding/bedrijfskleding uniform als staand op een bureau of nachtkastje. Als je een keuze maakt uit onze verpleegstershorloge collectie, kan je deze direct online kopen. Maak je de bestelling op werkdagen voor 16:00uur? Dan wordt je verpleegstershorloge dezelfde dag nog verzonden. Wil je een van deze horloges cadeau geven, dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen wij pakken het met alle plezier feestelijk voor je in.

We leveren zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad. Voor grote aantallen verpleegstershorloges of cadeaus voor de zorg bieden wij een passende korting en levertijd. Ook met eigen logo is mogelijk. Heb je gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, aantal? Neem dan gerust contact met ons op. Kijk ook eens bij uitrusting & cadeau voor heel veel praktische en leuke producten om jouw outfit en look nog unieker te maken en voor andere originele cadeaus voor de zorg.

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss