Sorteer op

Stethoscoop

Waarom zou een stethoscoop saai moeten zijn? Op deze pagina vind je een ruim assortiment stethoscopen in verschillende uitvoeringen van eenvoudig tot luxe, in een neutrale kleurstelling of juist zeer opvallend. Je kunt ieder type stethoscoop voor uiteenlopende toepassingen gebruiken zoals een huisartsenpraktijk of een dierenkliniek. Bekijk bij een stethoscoop bestellen eerst de kenmerken per product, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor alle leeftijden

Iedere kinderartsenpraktijk zal opvrolijken met een gekleurde stethoscoop. Deze opvallende stethoscopen breken direct het ijs bij de kinderen, als arts heb je direct een gespreksonderwerp om ieder kind gerust te stellen. Uiteraard zijn deze producten ook geschikt voor onderzoek bij volwassenen en voor specifieke soorten onderzoek. Zo biedt de duo uitvoering een meer nauwkeurige detectie van mogelijke aandoeningen, de budget uitvoering biedt gewoon professionele kwaliteit voor een lage prijs. Wil je als zorgprofessional een goede start maken, of ben je op zoek naar een modebewuste keuze? Er is ook een compleet set verkrijgbaar met kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn.

Niet alleen voor mensen

Naast het gebruik van de stethoscoop voor kinderen en volwassenen, zijn deze producten uiteraard ook te gebruiken voor dieren zoals honden en katten. In een dierenkliniek zullen de bijzondere kleuren direct een vriendelijke indruk opwekken, wat niet alleen het dier geruststelt maar ook de eigenaar. Deze producten zijn bestemd voor gebruik in een professionele medische omgeving, ondanks de trendy kleuren is het geen speelgoed!

Stethoscoop kopen

Wil je direct een stethoscoop bestellen? Bekijk dan eerst de kenmerken per product, naast de prijs kan de functionaliteit en uitvoering afwijken. Alle stethoscopen zijn latexvrij en leveren een optimale geluidskwaliteit. De duo uitvoering beschikt over twee separate kanalen voor ieder oor, het complete starter set is ideaal als cadeau of voor je eigen praktijk. Bij een grotere praktijk is het voortaan direct duidelijk van wie de gekleurde stethoscoop is. Wil je een toestel aanschaffen maar zou je graag eerst meer informatie of advies ontvangen over onze producten? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss