Sorteer op

Kwalitatieve stethoscopen

Steeds meer zorgprofessionals weten MyMitella te vinden. Dat komt doordat je bij ons kwalitatieve zorgproducten vindt, maar dan in een hip jasje. Natuurlijk kan een stethoscoop in het zilvergrijs of zwart worden uitgevoerd, maar dat hoeft helemaal niet! Juist in zorgomgevingen is een beetje kleur vaak van harte welkom. Bij MyMitella vind je daarom vrolijke stethoscopen in mooie kleuren die hun werk net zo goed doen als ‘de saaie stethoscoop’ in muisgrijs of zwart.

Zoek je een akoestische of een elektronische stethoscoop?

Al onze stethoscopen zijn akoestische stethoscopen. Een akoestische stethoscoop is de tegenhanger van een elektronische stethoscoop. Met een elektronische stethoscoop kun je de opgevangen geluidsignalen bijvoorbeeld versterken.

De akoestische stethoscoop wordt het vaakst verkocht. Vaak is dit soort stethoscoop ook voldoende voor eenvoudige luistertoepassingen. Wil je bijvoorbeeld geluiden kunnen opnemen of kunnen versterken, omgevingsgeluid kunnen dempen of elektronisch kunnen analyseren, dan heb je een elektronische stethoscoop nodig.

Jouw stethoscoop of de mijne? Een stethoscoop met jouw naam erop

Veel van onze stethoscopen zijn voorzien van een naamplaatje. Een stethoscoop met naam is handig: je haalt nooit meer je stethoscoop door elkaar met die van je collega. Natuurlijk helpt een stethoscoop in jouw favoriete kleur ook mee om altijd de juiste te pakken te hebben. Ook je collega’s zullen snel weten dat de blauwe of groene stethoscoop van jou is.

Stethoscoop kopen: los of in een set

Zoek je alleen een stethoscoop, of vind je het handig om direct een stethoscoop set te kopen? Bij MyMitella vind je 3 verschillende stethoscoop sets:

  1. Een stethoscoop met onder andere een bloeddrukmeter, pupillenlampje en stuwband;
  2. Een stethoscoop met onder andere een otoscoop en een stemvork;
  3. De Love My Job-set: een voordelige set van een stethoscoop, een zusterhorloge, pen en pennenhouder, allemaal in dezelfde vrolijke kleur.

Vooral de laatste set is populair, omdat het een relatief goedkope set is met allemaal accessoires die in het zicht springen, omdat je ze direct op of aan je uniform draagt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een appeltjesgroene stethoscoop in combinatie met een groen verpleegstershorloge, een groene pennenhouder en een groene pen?

Ook als je vaak beschermende kleding draagt, zorgt de duidelijk terugkerende kleur ervoor dat collega’s en patiënten je makkelijk herkennen: ‘Daar is de zuster met de groene kleuraccentjes!’

Maak je fleurige zorgoutfit compleet bij MyMitella

Helemaal leuk wordt het als je je lievelingskleur niet alleen terug laat komen in je stethoscoop of je stethoscoop set, maar ook in de rest van je werkoutfit. Een handig heuptasje in jouw kleur valt bijvoorbeeld lekker op, zeker als het setje scharen en je pincet in hetzelfde kleurthema zijn. Happy2Wear sokken met zorgthema maken het helemaal af.

Je ziet: bij MyMitella vind je de allerleukste en fleurigste zorgoutfits! Niet alleen voor jezelf, maar ook om cadeau te doen aan een vriend, vriendin of collega die in de zorg werkt. Je kunt dat cadeautje natuurlijk zelf samenstellen in onze webshop. Of kijk eens in de categorie met cadeausets voor de zorg, daar vind je een hele hoop leuks voor jouw zorgheld!

Waarom MyMitella zoveel tevreden klanten heeft

  • Je bestelling altijd feestelijk verpakt

Wat we vaak horen van onze klanten: ‘Het was een feest om mijn bestelling uit te pakken!’. Daar doen we ook altijd ons best voor: je bestelling wordt leuk verpakt, ook als je iets voor jezelf bestelt.

  • Prachtige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij staan volledig achter onze producten: ze zien er niet alleen leuk uit, maar werken ook goed.

  • Vind hier het perfecte cadeau voor jouw zorgheld(in)

Juist in de zorg, waarin veel medewerkers een steriel wit pak dragen, is het leuk om je outfit een beetje op te fleuren. Veel van onze producten, zoals onze Happy2Wear-sokken en onze sieraden, zijn dan ook populaire cadeautjes.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss