Verpleegkundige horloges voor zorgprofessionals - korting grote aantallen

Ben je op zoek naar verpleegstershorloges - zuster of dokterhorloges? Wil je deze bijvoorbeeld voor je team of medewerkers aanschaffen of wil je ze cadeau doen als relatiegeschenk, dan bieden we hierop een kortingsprijs. MyMitella heeft een zeer ruim assortiment zorghorloges  welke we allen kunnen leveren in grote aantallen. Neem voor prijs en levertijd even contact met ons op. 

Zorghorloges voor het hele team - direct leverbaar 

Onze voorraad is groot genoeg om direct jouw hele team blij te maken met een vrolijk en kleurrijk zorghorloge. We kunnen een mix maken van verschillende kleuren en printjes die passen bij jouw team. Kijk hier voor het volledige assortiment medische horloges om je te laten inspireren of neem direct contact op, we denken graag met je mee. We kunnen alle versies in grote aantallen leveren met een passende levertijd maar als je door een zeer korte deadline direct (en voordelig) verpleegkundige horloges nodig hebt kunnen we 1000-den zorghorloges direct aan je versturen. 

Een verpleegstershorloge is een verpleegkundige cadeau bij uitstek

Een verpleeghorloge is een leuk en praktisch zorgcadeau. Alleen òf als onderdeel van een (kerst)pakket. Regelmatig krijgen we de vraag of wij een zorggeschenk kunnen samenstellen met een zorghorloge + andere zorg-accessoires. De verpleegstershorloges zijn iedeaal te combineren met alle andere tools en accessoires. Dit vormt samen de leukste sets en cadaus. kijk hier om een idee te krijgen  In overleg stellen we graag het perfecte cadeau voor jou samen. De vrolijke verpakking die je van ons als service ontvangt, maakt een feestje van het geefmoment. 

Een bedrijfs logo of tekst op het zorghorloge - persoonlijk en uniek

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje, give away of relatiegeschenk en is je deadline iets langer? Kies er dan voor om de verpleegkundige horloges te personaliseren.  Zo maak je jouw unieke cadeau. Neem voor custom horloges dan een kijkje op deze pagina voor informatie . Heb je gepersonaliseerde wensen voor een product qua kleur of eigen bedrukking? Laat maar weten, we maken graag iets bijzonders van jouw zorgcadeau. 

Bestellen en betalen

Bestellen kan eenvoudig op de website, door te mailen ( info@mymitella.nl )  of te bellen ( 0128 78 79 37 ) Je kunt op onze website veilig direct betalen met iDEAL, bankoverschrijving, Creditcard, Paypal, Bancontact, KBC/CBC ofklarna achteraf betalen. Voor bedrijven en instellingen is de betaalwijze "op rekening" mogelijk. Moet er op de factuur een speciaal kenmerk zoals een kostenplaats of afdelingsnummer? Laat het ons dan weten, wij maken het graag in orde. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling of het akkoord hiervoor heeft plaatsgevonden.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss