Sorteer op

Een houten verpleegstershorloge kopen; Een uniek zorghorloge om van te houden

Tijdens je werk in de zorg kan je geen normaal polshorloge dragen . Toch begrijpen wij heel goed dat je bij de tijd wil blijven. Juist in de zorg is het belangrijk om een horloge bij je te dragen. Je vindt op de site van MyMitella veel verschillende zorghorloges. Omdat iedereen een eigen smaak en stijl heeft, is het extra leuk als je je zorghorloge hierop kan aanpassen. Wil jij iets bijzonders dragen dan is het houten verpleegkundige horloge van MyMitella echt iets voor jou. Ze zijn gemaakt van BAMBOE wat volgens een speciaal proces wordt geperst. Naast dat hout de natuurlijke eigenschap heeft dat het heel sterk is, is dit materiaal daarnaast ook licht van gewicht. Dit geeft veel draagcomfort. Door de natuurlijke uitstraling van het hout is geen enkel stukje hetzelfde en draag je dus altijd een uniek exemplaar! 

Een houten zorghorloge dat tegen een spatje kan

Het hout wat gebruikt is voor het maken van de MyMitella  zorghorloges is met zorg afgewerkt waardoor het zacht en glad aan voelt. DIt is natuurlijk erg belangrijk voor gebruik in de zorg. Tijdens je diensten zijn er veel verschillende werkzaamheden en kom je regelmatig in aanraking met verschillende vloeistoffen. Het Japanse kwaliteitsuurwerk van dit verpleeghorloge kan daarom tegen een stootje en een flinke spat water. het is een prachtige en functionele aanvulling op je zorgoutfit.

Schoonnmaken van je houten verpleekgundige horloge

Na je dienst gaat je zorgoutfit in de was en dat is wel zo fris voor jezelf en je cliënt/patiënt. Een houten zorg-horloge kan natuurlijk niet in de masmachine. Wil je het horloge wel reinigen? Het schakelhorloge is heel goed schoon te houden door het af te nemen. Doe dit met een vochtige doek (water) of met een doekje met wat alcohol; zo houd je het klokje en de band hygiënisch schoon. Voor de kleinere kiertjes kan je een wattenstaafje gebruiken of een tandenragertje. Laat het drogen op een droge doek. Een prachtige cadeau voor jezelf of jouw favoriete zorgprofessional.

Gegarandeerd lang plezier van je houten zorghorloge

Als je een mooi zorghorloge van hout koopt,  wil je daar natuurlijk lang plezier van hebben. Dat vinden wij ook! Daarom krijg je op je houten verpleegkundigehorloge van MyMitella 1 jaar garantie op fabrieksfouten of uurwerkmankementen. Hout is natuurlijk materiaal en daardoor kan het altijd iets gaan werken. In ieder doosje van het MyMitella houten zorghorloge vind je daarom een klein tooltje. Heel handig want zo kan je een schroefje aandraaien of zelfs na een tijd de batterij vervangen. Liever wat hulp? We staan met alle plezier voor je klaar om je service te verlenen. Neem eerst contact op en stuur daarna het houten horloge naar ons toe.  

Een houten horloge kopen met liefde voor de zorg en de natuur

Een houten zorghorloge bestaat uit vele kleine onderdelen die veelal met de hand in elkaar gezet worden. Daardoor worden tijdens het maken alle houten verpleegstershorloge direct gecheck op onzuiverheden en of dat ze helemaal glad zijn afgewerkt. Zo kunnen we met een gerust hard zeggen: Een verpleegkundige horloge met liefde gemaakt voor iedereen die in de zorg werkt. 

Zorghorloge met schakels van hout - een unieke print op ieder zorgklokje

Wie houdt niet van hout? Een houten zorghorloge heeft altijd een fijne gevoelstemperatuur en ieder zusterhorloge- doktershorloge heeft door de houtnstructuur een unieke tekening. Omdat hout een natuurlijk materiaal is, kan deze altijd oneffenheden bevatten. Dit hoort bij het natuurlijke karakter. Wil je een houten zorghorloge kopen dan heb je veel keus bij MyMitella. Het mooie houten verpleegkundigehorloge is verkrijgbaar in 4 houttinten en 4 accent-kleuren geïnspireerd door de natuur: Aarde, Water, Vuur en Zon. Er is daarom voor iedere zorgprofessional een houten klokje te vinden dat precies past. Door de mooie kleuren en  textuur krijgt ieder horloge zijn eigen persoonlijke disign. Een houten verpleegkundige horloge is geliefd bij iedereen die in de zorg werkt.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss