Sorteer op
Sorteer op

1915 Nursewatch Model-T Het eerste houten horloge voor de helden in de zorg

Na het bijzondere Nederlandse succes van de houten horloges 1915. Introduceert 1915 Watches nu als eerste ter wereld een houten horloge voor de mensen die werkzaam zijn in de zorg. De 1915 watches MODEL-T collectie zijn de enige houten verpleeghorloges. Gemaakt omdat iedereen die zich in de zorg inzet voor anderen ook een mooi en uniek houten horloge moet kunnen dragen.

Het eerste houten verpleeghorloge Na een lange periode van onderzoeken en ontwerpen is het gelukt om het populaire houten horloge eindelijk ook naar de zorg te kunnen brengen. De MODEL-T verpleeghorloges zijn de aller eerste houten verpleegstershorloge ter wereld. Het is ons gelukt om een speciale houten variant net zo licht te maken als de silicone variant. Met gebruik van sterk eerlijk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk. Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd.

Zorg voor de zorg

Tijd is het belangrijkste en meest kostbare onderdeel van de zorg. Er moet meer mooie tijd in de zorg komen. Daarom is er met de grootste zorg dit unieke houten verpleeghorloges ontwikkeld. Met de MODEL-T collectie maak je een begin aan meer mooie tijd in de zorg.

Betrouwbaar hart dat klopt op de seconde Een goed hart is belangrijk in de zorg. Net als kunnen controleren of een hart nog goed klopt. Dankzij het Zwitserse uurwerk in de 1915 Watches zorghorloges kan je rekenen op de hoogste betrouwbaarheid. En dankzij de op de wijzerplaat aangegeven secondes is het makkelijk om de MODEL-T te gebruiken bij het controleren van de hartslag. De 1915 watches MODEL-T verpleegstershorloges is verkrijgbaar in een variant van eikenhout met een vrolijk gekleurde wijzerplaat en een karaktervol Olijfhouten variant met een moderne wijzerplaat van geborsteld aluminium.

1915 Watch MODEL-T: "De allereerste houten verpleeghorloges ter wereld. Sterk, eerlijk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk.

Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd. Met deze mooie versie verpleegstershorloge maak je het begin van een mooie tijd in de zorg"

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss