Sorteer op

Armsling voor volwassenen:

Voor iedereen die een armsling wil kopen en houdt van comfort, functionaliteit en trendy. De armsling beschermt en ondersteunt de arm schouder volledig en geeft waar nodig zelfs immobilisatie. Natuurlijk ontbreekt ook bij dit product niet de Happy Healing! knipoog want in het vrolijke zakje in leuke designs heb je je mobiele telefoon, je MP of wat geld altijd bij de hand.

My Mitella voor volwassenen:

Een hippe armsling, verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan om jouw leed draaglijk te maken. TRENDY, HAPPY, JEANS OF BUSINESS met iedere gelegenheid kan je stijlvol voor de dag komen!   

Armsling kopen

Om het draagcomfort te optimaliseren is de draagband eenvoudig bij te stellen, daarnaast bieden we deze ARM SLING MITELLA in verschillende maten aan voor een perfecte pasvorm. De kleuren en prints zijn modieus zonder te veel op te vallen. Daarmee passen deze designs bij iedere outfit. Uiteraard kun je ook mixen en matchen, denk aan een mitella sling voor zakelijk gebruik en een casual uitvoering voor thuis. De handige opbergvakjes zijn eenvoudig toegankelijk voor extra comfort en functionaliteit.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss