Sorteer op

Chirurgisch pincet

Vrolijk de zorg op met de kleurrijke chirurgische pincetten van MyMitella. Een chirurgisch pincet vind je terug in talloze specialismen in de zorg en wordt veelvuldig gebruikt. Reden genoeg om onze hippe pincetten te gebruiken. Pimp al jouw zorginstrumenten op. Dat is leuk voor jou én je patiënten!

Chirugische/ anatomische pincet met kleurcoating

De chirurgische pincetten van MyMitella zijn geschikt voor professioneel gebruik in de zorg en ondersteunen bij diverse werkzaamheden/ingrepen. Naast het gebruik in de anatomie wordt de anatomische pincet vaak ook in chirurgie gebruikt. Ook in de dagelijkse praktijk komt de chirurgische pincet regelmatig terug. Denk aan het plaatsen van steriel verbandmateriaal of als hulpmiddel bij hechtingen. Met deze pincet neemt u op hygiënische wijze de watten/ celstofdeppers uit een pot om bijvoorbeeld wonden te desinfecteren met een desinfectans.

Kenmerken chirurgische pincetten

De bekken van onze pincetten zijn voorzien van dwarse groeven. Deze ribbels zorgen voor een uitstekende grip van de pincet. Dit maakt het mogelijk maken om gevoelige weefsels en structuren voorzichtig te grijpen en vast te houden. Daarnaast is onze gekleurde coating op de achterkant niet alleen heel leuk, het is ook nog eens ontzettend handig. Je raakt je chirurgische pincetten namelijk minder snel kwijt én deze is meteen herkenbaar als ‘jouw pincet’. Zo kun je jouw pincetten dus met een gerust hart uitlenen en weet je zeker dat je deze weer veilig in jouw zak belanden. Je verliest het pincet namelijk niet zomaar uit het oog.

Kies je favoriete kleur

Onze anatomische pincetten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Geel, roze, blauw: met onze pincetten heb je altijd jouw favoriete kleur op zak. Bij MyMitella houden we van combineren. Zo kun je diverse anatomische pincetten met elkaar mixen, waardoor je altijd met jouw vrolijke setje je patiënten langs kunt. Daarnaast hebben wij ook prachtige opties zoals metallic koper, goud of rosé. Combineer de kleurrijke pincetten met een hip heuptasje en steel de hele dag de show op het werk.

Perfect als zorgcadeautje

Onze chirurgische pincetten zijn perfect om als cadeau te geven óf in een pakketje samen te stellen. Het zijn ideale weggevertjes en zorgen voor een leuk aandenken. Misschien wil jij jouw collega extra bedanken voor de samenwerking of zoek je een kleinigheidje voor jouw stagebegeleider. Onze anatomische pincetten komen in talloze zorgdisciplines van pas en zijn daarom multifunctioneel. Met een chirurgisch pincet als cadeautje kun je dus altijd (en goed!) voor de dag komen.

Bestel anatomische pincetten bij MyMitella

Helemaal fan van onze anatomische pincetten? Bestel ze vandaag nog bij MyMitella. Wij houden van een (zorg)feestje. Daarom pakken we onze bestellingen altijd leuk in. We zorgen ervoor dat het een feestje is om jouw chirurgische pincetten cadeau te doen, of dit nu voor jezelf is of voor collega’s.

Wil je een pakketje samenstellen van meerdere cadeaus, maar twijfel je wat je met het anatomische pincet kunt combineren? Wat dacht je van andere handige hulpmiddelen, zoals een (verband)schaar, medische sokken of een vrolijk heuptasje voor in de zorg. Samen maken wij de werkomgeving een stukje leuker.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss