Sorteer op

Zorg zipper 

Raak jouw sleutel of pasjes niet snel meer kwijt met onze hippe zorg zipper (oftewel de badge jojo). Bij MyMitella maak je van de zorg een feestje. Met behulp van onze vrolijke gadgets maak je jouw uniform extra speels en creëer je een vrolijke sfeer op de werkvloer. Een zorg zipper bestellen doe je bij MyMitella.

Ontdek de zorg zipper

Een zipper voor de zorg bestaat uit een stevig metalen clipje aan de achterkant die je eenvoudig aan een zak of uniform kunt bevestigen. Aan de zipper kun je vervolgens een ID-kaartje, sleutel of pas koppelen. Op deze manier heb je jouw essentiële spullen dus altijd bij de hand. De zorg zipper heeft een uittrekbaar koord, waardoor je jouw pasjes nooit los hoeft te koppelen. Zo verklein je de kans dat je jouw spullen kwijtraakt of ergens laat liggen; ze zijn namelijk altijd aan je uniform gekoppeld.

Vrolijke gadgets

De zorg zippers / jojo's bij MyMitella zijn geen standaard hulpmiddelen. Het zijn unieke eyecatchers die meteen in het oog van voorbijgangers springen. Onze badge jojo's hebben vrolijke of grappige afbeeldingen in talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een cartoon van een zuster of broeder, maar ook vrolijke pleister, hart of spuiticoontjes vind je in onze collectie. Zo pas je de zipper zorg dus exact aan op de afdeling of het specialisme waar jij je als zorgprofessional bevindt.

Werk je op cardiologie, kies dan bijvoorbeeld voor een jojo badgehouder met een hart. Voor tandartsen en assistenten is een zipper met een tandicoontje weer toepasselijk. Je kunt dus helemaal los met onze vrolijke icoontjes. Natuurlijk kun je voor zorg zippers in neutrale kleuren ook bij ons terecht.

Ideaal cadeau voor zorgprofessionals

Zoek je naar een origineel cadeau voor jouw zorgprofessional, bijvoorbeeld jouw collega of stagebegeleider? De zorg zippers van My Mitella zijn ideaal om cadeau te doen. Het zijn bijzondere kleinigheidjes waarmee jij je collega extra in het zonnetje kunt zetten of kunt bedanken voor de harde inspanning. Door de opvallende cartoons aan de zorg zipper geeft het meteen een vrolijk aandenken aan jou als collega.

Op zoek naar nog meer vrolijkheid? Combineer de zorg zipper met onze andere producten. Kies bijvoorbeeld voor opvallende scharen, hippe horloges of trendy heuptasjes om alle instrumenten in te verzamelen.

Voor wie is de zipper zorg?

Een zorg zipper is een handig accessoire voor alle zorgprofessionals die hun uniform willen opvrolijken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tandartsen
  • Tandartsassistenten
  • Verpleegkundigen
  • Artsen
  • Huisartsen
  • Baliemedewerkers
  • Thuiszorg

Zorg zipper bestellen bij MyMitella

Fleur jouw zorguniform op en bestel vandaag nog een vrolijke zorg zipper bij MyMitella. Een glimlach is het beste medicijn. Daar geloven wij bij MyMitella heilig in. Met onze vrolijke zorgproducten zorg je ervoor dat de werkvloer nét iets gezelliger wordt en jij jouw patiënten een fijn gevoel geeft. Daarnaast voorkom je dat je belangrijke spullen zoek raken; je hebt ze met onze zorg zipper namelijk altijd bij de hand.

 

Kies meteen jouw favoriete zorgzipper. Is het een cadeautje? Bij MyMitella pakken we onze bestellingen altijd in. Zo is het niet alleen een feestje om te geven, maar ook om te krijgen. Samen geven we de zorgomgeving iets meer kleur!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss