Sorteer op

Sokken voor kapper  - kapster of barbier

Kappers,  haarstylisten, barbiers en alle andere haarprofessionals staan uren per dag op de voeten en zijn altijd in de weer om de allermooiste creaties te maken. Het is een roeping en ze trotseren dagelijks wind, warmte, scherpe instrumenten, kleurstoffen en veel nattigheid. Alles om hun klanten dat wauw-effect te laten voelen.

Een goede haarheld word je niet zomaar! Je moet minimaal de volgende competenties bezitten: creativiteit, vakkennis, een groot luisterend oor, inlevingsvermogen, geduld, een eeuwig durende vrolijkheid, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Het haar blijft maar groeien en deze helden blijven knippen, creeëren, stylen en krullen. Vooral de dagen rondom de feestdagen zijn slopend en een echte haarheld kan dit alleen volhouden met de nodige passie en liefde voor de mens en het haar. 

Haarhelden op kleurrijke sokken. Cadeau  voor kapster, haarstylist of barbier 

Wil j een cadeau kopen voor een geweldige kapper en zoek je een verrassend idee voor verjaardag, kerstgeschenk, relatiegeschenk, behalen kappersdiploma of opening nieuwe kapsalon? MyMitella biedt met de Happy2Care sokken een waanzinnig origineel cadeau voor een kapster, cadeau voor een haarstylist of cadeau voor barbier. De sokken zitten heerlijk zacht en omdat het zulke eye-catchers zijn zorgen ze in de salon zeker voor een grappig gesprek met de klant. Kleurrijke Happy2Care sokken voor kappers zowel voor dames als voor heren.

Kappers sokken met scharen, haren en kappers-tools. Maak jij een happy kappersteam en/of  jezelf blij?

De Happy2Care sokken zijn bij uitstek een uniek cadeau om te geven aan je hele kapper-team maar natuurlijk is het ook heerlijk om jezelf dit cadeau te doen. Kies voor een combinatie van verschillende paren sokken of vul het aan met zo'n leuke sleutelhanger / tassenhanger. 

Wil je deze wannahave voor kappers cadeau doen aan je hele team? Bij grote aantallen bieden we een passende korting en met een mooie verpakking maken we met plezier een feestje van jouw relatiegeschenk. Neem contact op een vraag naar prijzen en mogelijkheden. 

Happy2Care: De leukste cadeaus voor haarprofessionals zoals:

  • Kapper
  • kapster
  • haarstylist
  • barbier
  • dameskapper
  • herenkapper
  • Knappekappers
© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss