Sorteer op

Onderwijs sokken

Onderwijzer of eigenwijzer? Laat zien dat je als leraar niet alleen raar maar ook stijlvol bent met een paar onderwijs sokken van Happy2Wear. Als je moeite hebt met de aandacht vasthouden van schoolgaande kinderen dan komt hier zeker verandering in met deze designs voor op school.

Welke paar onderwijs sokken worden het vandaag?

Hoe vaak komt het voor dat leerlingen enthousiast het klaslokaal inlopen? Op de basisschool lukt het nog wel om er een leuke sfeer van te maken, op de middelbare school liggen de prioriteiten overal behalve bij de onderwijzer. Dat wordt anders als je iedere dag een ander paar onderwijs sokken draagt. Daag je kinderen uit, maak er zelfs een educatief momentje van. Of laat zien dat je meer bent dan een wandelende encyclopedie maar een mens van vlees, bloed en een ‘funny bone’.

Onderwijs sokken als team building

Op school zijn er kliekjes. Zowel kinderen als volwassenen zoeken personen op waar ze goed mee overweg kunnen. Deze groepen zijn dynamisch van aard en kunnen per onderwerp veranderen. Vorm een team met onderwijs sokken. Geef iedere docent een passend paar of kies een design voor de hele klas of werkgroep. Onze collectie sokken zijn namelijk niet alleen om onderscheid te maken maar juist om saamhorigheid te creëren. En dat doe je op een heel ongedwongen en leuke manier.

Verrassing voor jouw favo leraar

Een scholier zal heel wat onderwijzers moeten doorstaan in een schoolcarrière. Toch zullen er altijd een paar tussen zitten die je inspireren en echt iets leren wat je de rest van je leven zult meedragen. Wat is nou een betere verrassing voor jouw favoriete leraar dan een paar echte onderwijs sokken? Niets dus, er is niets beter dan sokken die lekker zitten en er piekfijn uitzien.

Cadeau voor die ijverige student

Ken je een leerling die altijd voor de beste score gaat en zich altijd verdiept in de leerstof? Laat zien dat je deze ijver waardeert en geef een paar kleurrijke onderwijs sokken cadeau. Of steek een student die het nét niet gehaald heeft een hart onder de riem met beenmode waar iedereen vrolijk van wordt. Soms zeg je het meeste door geen woord uit te spreken.

Houd er rekening mee dat de meeste sokken in de Happy2Wear collectie leverbaar zijn in maten voor volwassenen of grote kinderen. We kunnen helaas niet altijd kindermaten leveren omdat de verschillen in schoenmaat te groot zijn.

Wie wil er (g)een onderwijs sokken?

Ben jij een docent die moeite heeft om de leerlingen bij de les te houden? Omkopen is niet echt een oplossing, uitdagen wel. Loof een paar Happy2Wear onderwijs sokken uit voor de student met de hoogste cijfers, de beste prestaties of omdat ze altijd bereid zijn om iemand anders te helpen met lastige leerstof. Maak er een event van met onderwijs sokken in plaats van bokalen of andere prijzen. Dan is het minder een kwestie van het ‘beste’ zijn maar gewoon een leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten. Bekijk de collectie in onze webshop en stel jouw prijzenpakket samen.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss