Cadeau voor verpleegkundige

Het kan ontzettend lastig zijn om een leuk cadeau te bedenken voor iemand die in de zorg werkt. Daar biedt MyMitella mooi uitkomst. Wij hebben een breed aanbod aan fleurige en functionele zorgartikelen die het ideale cadeau zijn voor elke verpleegkundige of arts. Onze verpleegkundige artikelen zijn ook ideaal als cadeau voor een afdeling of de hele instelling. Denk bijvoorbeeld aan Dag van de Zorg, Dag van de verpleging of aan het behalen van een diploma. Wij hebben duizenden artikelen direct op voorraad maar kunnen ook grote aantallen leveren waarvoor we een passende korting en levertijd bieden.

Op deze pagina slaag je als je een cadeau aan een arts wil geven of als je op zoek bent naar een origineel verpleegkundige-geschenk. Laat je inspireren door de verschillende producten bij MyMitella.

Cadeautips zorg

Om een beeld te geven bij de verschillende verpleegkundige cadeaus die je bij MyMitella kunt vinden, geven wij alvast wat cadeautips. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een handige heuptas waarin alle benodigdheden van een verpleegkundige passen. Wij hebben verschillende maten waardoor zelf een verpleegkundige die een grote uitrusting mee wil nemen, alles kwijt kan. Het leukste aan de heuptassen van MyMitella is dat deze in verschillende print en kleuren verkrijgbaar zijn. Op die manier is er voor iedere zorgmedewerker een passend cadeau dat helemaal in de smaak valt en bij zijn of haar smaak past.

Heeft iemand al een mooie heuptas? Dan bieden wij genoeg mogelijkheden om deze te vullen met even leuke uitrusting. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende hippe verpleegkundige scharensets in ons assortiment waardoor je van je sokken geblazen wordt. Dat is niet erg want sokken hebben we ook in leuke uitvoeringen en met zorg gerelateerde prints. Zo kun je een hele uitrusting bij elkaar zoeken waarmee de eigen stijl uitgedragen kan worden.

Verpleegkundige sieraden

Hoewel sieraden (behalve zorghorloges) niet gedragen mogen worden in veel functies binnen de zorg, biedt MyMitella leuke sieraden die allemaal iets met zorg te maken hebben. Binnen sommige functies is het namelijk wel toegestaan om een klein sieraad te dragen en dat kan een outfit erg opleuken. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine stethoscoop broches die een simpel jasje opfleuren. Een verpleegkundige armband of Nurse-ketting toont ook na je dienst je zorghart.

Cadeau voor zorgstudenten

Een leuk cadeau voor zorgstudenten is pen en papier van MyMitella. Op die manier kunnen notities gemaakt worden met een leuke zuster-pen in een handig boekje. Of wanneer er meer met memo’s gewerkt wordt, heeft MyMitella pleister-memo’s. Dat sluit aan op de filosofie van MyMitella: zorg hoeft niet saai te zijn. Dat maakt bijvoorbeeld een pen, het ideale cadeau voor studenten in de zorg die hun eigen stijl kunnen uitdragen door middel van een leuk cadeau.

Neem bij vragen gerust  contact met ons op.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss