Sorteer op

Drinkflessen

Nooit meer koude thee of lauwwarm water

Jouw dag in een zorginstelling staat nooit stil. Tijdens zulke lange, drukke diensten eindig je snel met een koude kop koffie of thee, of met lauwwarm water dat koud hoort te zijn. Met een thermosfles heb je daar geen last meer van. Onze dubbelwandige flessen zijn gemaakt van RVS, ofwel roestvrijstaal. Dit materiaal werkt warmte-isolerend, is milieuvriendelijk en geeft geen schadelijke chemicaliën af. Met onze RVS-flessen blijft jouw drankje altijd lekker.

Thermosfles: ook leuk als cadeau

Heb jij een collega in jouw zorginstelling die altijd druk in de weer is en wil je hem of haar graag verrassen? Of beloon je jezelf graag met een leuke thermosfles die jouw werkdag een stukje leuker maakt? Onze dubbelwandige flessen met leuke printjes zijn het perfecte cadeau voor jezelf of voor de collega die jij extra waardering wilt geven.

Ook als je een drukke baan hebt buiten de zorg zijn deze thermosflessen ideaal. Zo kun je als juf, meester of docent eveneens een leuke fles gebruiken waarmee jouw hoognodige hydratatie altijd binnen handbereik is. Je kiest bij ons altijd een unieke fles voor bijvoorbeeld de zorg of het onderwijs.

Drinkflessen met prints waar je blij van wordt

Onze flessen herinneren je er op een leuke manier aan dat je moet drinken, zodat je goed voor jezelf zorgt. En met de gezellige kleuren en leuke prints creëer jij ook een stukje gezelligheid op de werkvloer. Ga jij bijvoorbeeld voor opvallend roze? Houd je van vrolijk blauw? Of pak je écht uit met een mooie gouden drinkfles? Bij MyMitella vind je dé kleurrijke drinkfles die jij mooi vindt.

Graag jouw (zorg)personeel of collega blij maken?

Wil jij geen fles voor jezelf bestellen, maar ben jij toevallig een leuk cadeaupakket voor een (zorg)bijeenkomst aan het samenstellen? Dan plaats je ook makkelijk een grotere bestelling bij ons. Heb je nog vragen over onze dubbelwandige flessen? Neem dan contact met ons op; we helpen je graag.

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss