Sorteer op

Waterfles  - met medische print voor zorgprofessional

Met deze vrolijke flessen met medische symbolen ga jij natuurlijk helemaal de blitz maken. Neem hem mee naar je werk, naar je zorgopleiding of de (sport)school.  Een toffe nieuwe wannahave van MyMitella speciaal voor iedereen die in de zorg werkt. Hij straalt jouw liefde voor je zorg vak uit maar herinnert je er ook aan om voldoende te drinken! Een leuk cadeau voor medisch student, verpleegkundige, verzorgende, arts, doktersassistent en alle andere zorgkanjers. Kortom een leuke drinkfles voor de hele zorgafdeling.

Zorg voor jezelf net zo goed als voor die ander

Tijdens werken in de zorg loop je nog wel eens de benen uit je lijf en soms vergeet je bij het zorgen voor een ander, om voor jezelf te zorgen. Deze dubbelwandige fles met de vrolijke kleuren en print, houdt je drankje extra lang koel of juist warm waardoor jouw hoognodige hydratatie altijd binnen handbereik is. De lekvrije dop zorgt er voor dat je de drinkfles gemakkelijk mee kan nemen in je tas. Kies één van de toffe kleuren en door de gave print zal je hem zeker niet snel kwijtraken.

De fles is dubbelwandig geproduceerd en gemaakt van RVS waardoor deze lang mee gaat. Een prettige bijkomstigheid van van RVS is dat dit materiaal nooit geur of smaak zal afgeven aan je drankje :)  Welke toffe zorgtastische waterfles kies jij?

Zorgcollega's blij maken met deze toffe accessoire?

Wil jij je hele zorgteam in het zonnetje zetten ? De drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat alle collega's wel een kleur kunnen kiezen die bij hen past. De fles kan ook een prachtig onderdeel zijn van een (kerst)pakket of relatiegeschenk. Neem contact op voor de mogelijkheden of doe hier alvast wat inspiratie op

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss