Sorteer op

 

Pennenhouder voor de zorg

Tijdens je werk heb je de hele dag een pen nodig. Maar pennen zijn bijzondere instrumenten want hoe je ook je best doet, op het moment dat je hem nodig hebt (en dat is best vaak) is hij net weer verdwenen. Even geleend door een collega, ergens op een plek laten liggen of vergeten. Een pennenhouder helpt je bij het bijhouden van je pen zodat je deze minder snel kwijt raakt. 

Niet alleen als je in de zorg werkt is een pennenclip handig

Een pennenhouder is een handige tool voor iedereen die graag een pen bij zich draagt. Je clipt hem gemakkelijk aan je jasje of zakje en de pennen die je er in schuift blijven handig zitten. Jazeker zelfs als je bukt! Een handig tooltje dat je bij MyMitella eenvoudig kan aanschaffen en verkrijgbaar is in verschillende versies. Nog een goede tip. Koop je pennehouder - pennenclip samen met een vrolijk gekleurde zakbeschermer. Dit plastic hoesje past precies in je zak van je zorgjasje en zorgt er voor dat een pen niet kan lekken in je jasje en beschermt tegen de scherpe punt van een pen of een schaar of kocher.

Pennenhouder voor verpleegkundige kopen?

Wil je deze pennenhouder aanschaffen voor je hele team? Kijk dan eens of je gebruik wil maken van de kortingsprijs die we aanbieden bij aanschaf van grotere aantallen. Persoonlijk advies nodig of wil je een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss