In de spotlight bij MyMitella

De enorme inzet en bevlogenheid waarmee zorgprofessionals hun vak uitoefenen is bewonderenswaardig. Op alle niveaus en in alle vakgebieden in de zorgsector, wordt veel verantwoordelijkheid gedragen. Volledig in je kracht staan, is in de zorg enkel mogelijk met heel veel toewijding, vakkennis, empathie & uithoudingsvermogen. Daarom zetten we deze kanjers graag in de spotlight met een cadeau en delen we hun mooie verhalen.

Zorgheld in de spotlight:

In zorgheld in de spotlight zetten we een zorgprofessional in het zonnetje en delen we zijn of haar verhaal. Van zorgcentra en thuiszorg tot ziekenhuis, revalidatiecentrum of dokterspraktijk; Voor wie in de zorg werkt is iedere dag anders en uniek. Door deze verhalen te delen willen we de zorg belichten in de breedste zin. We zijn benieuwd wat deze zorghelden boeit, bint en bezighoud.

Collega’s in de spotlight

Samen werken en samenwerken, in de zorg heb je elkaar nodig en moet je op elkaar kunnen bouwen.  In deze rubriek zijn telkens 2 collega’s aan het woord over jullie werkzaamheden, waarin je goed bent, wat je raakt en op welke momenten je er voor elkaar bent.

Wil jij ook samen met een “collega’s in de spotlight” of wil je iemand aanmelden voor “zorgheld in de spotlight”? Laat het ons dan weten en wie weet staan jullie, hij of zij hier binnenkort te shinen.

Naast de eeuwige roem wordt iedere spotlight-kanjer verwend met een cadeaupakket  voor een me-momentje vol vrolijkheid:

  • Een speld voor een zorgheld.
  • Happy2Care zorgsokken.
  • Healthy Feet voetcrème. (Vegan)
  • Thee om even bij te komen.
  • Biologische Bloemzaadjes voor 2m vrolijkheid.

Wil jij ook jouw eigen zorgheld in het zonnetje zetten of misschien wel je hele team? MyMitella heeft heel veel bijzondere en unieke cadeaus welke er niet alleen mooi uit zien maar ook nog eens heel functioneel zijn. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss