Sorteer op

Een leuk cadeau voor de dag van de zorg - dag van de verpleging, kerst, nieuwjaar?

Standaard relatiegeschenken zijn er al genoeg. Wat nou als het kerstpakket dit jaar is gevuld met leuke mooie en praktische cadeaus waar zorgmedewerkers blij van worden. Die een beetje glitter tovoegen aan de diensten. Deze cadeautjes zijn een unieke verrassing voor verpleegkundigen, studenten, verzorgenden, artsen en andere zorgtoppers. Op deze pagina vindt u leuke relatiegeschenken voor de zorg setjes die zo samen zijn gesteld dat uw collega's er zeker blij van worden en ze zijn eenvoudig te bestellen. De cadeausetjes worden vrolijk verpakt in voile cadeauzakje of vensterdoosjes en (indien gewenst) voorzien van feestelijke confetti/glitters. De medewerkers in de zorg zullen dit zeer waarderen omdat het een cadeau is  dat met zorg samengesteld en verpakt is. De originele geschenken voor de zorgmedewerkers zijn echt weer anders dan anders en door de feestelijke verpakking een echt verrassingseffect.  Heeft u speciale wensen qua kleur of samenstelling of budget? Laat ons uw wensen weten en we zoeken naar de allerleukste oplossing. 

Zorgmedewerkers, collega's in de zorg, leerlingen &  studenten verpleegkunde verrassen met een uniek cadeau.

De dag van de verpleging is bij uitstek zo'n moment maar natuurlijk zijn deze cadeautjes ook leuk voor kerst, slagen, behalen diploma, openen van de nieuwe afdeling, jubilea, realtiegeschenk of gewoon zomaar "omdat het toppers zijn"!  MyMitella biedt u een ruim assortiment om het juiste cadeau te kopen en  kiezen zowel qua kleur en stijl als qua budget. Op deze pagina laten we enkele mogelijkheden zien setjes die we kant en klaar voor u kunnen leveren.

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen. Met als missie "Happy2Care" doen we dit met alle plezier. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen zo blijft ieder geschenk uniek. Als u de keuze heeft gemaakt spreken we een deadline af en zorgen we dat de cadeautjes vrolijk verpakt worden en  op het juiste afleveradres worden bezorgd.

Zo nemen wij veel zorgen uit handen en u maakt de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U BLIJ en daarna vooral ...... uw collega's BLIJ. 

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss