Sorteer op

Keycords, ook wel sleutelkoorden, zijn handige accessoires die in verschillende situaties van pas kunnen komen. Ben jij op zoek naar een leuke keycord met een vrolijke print? De keycords van MyMitella zijn rijk aan kleuren, stijlvol en ook nog eens handig. Jouw nieuwe keycord is een uitstekende keuze! 

Een hulpmiddel en fashionitem  

Keycords, ofwel lanyards, dienen als hulpmiddel om belangrijke items bij de hand te houden. De koord of band bevat een bevestigingsclip aan het uiteinde. De clip kan worden gebruikt om sleutels, identiteitskaarten, mobiele telefoons en andere kleine voorwerpen aan te bevestigingen.  Het dragen van een keycord voorkomt volle broekzakken of zoeken in je tas. Ook voor kinderen is een keycord erg handig, omdat ze gebruikt kunnen worden om de naam en contactgegevens van een kind te tonen. MyMitella biedt allerlei leuke keycords aan met dieren- en bloemenprints. Dus je kan een keycord kiezen die precies bij jou of je kind past.  

Hoe sterk zijn ze? 

Keycords, ook wel bekend als sleutelkoorden of lanyards, zijn over het algemeen stevig. De sterkte van de cord heeft te maken met het materiaal. Nylon en polyester zijn het sterkst. Ook is het belangrijk dat de bevestigingen aan de uiteinden van het keycord, zoals de gesp of clip, van goede kwaliteit zijn. Daarnaast heeft gebruik van de keycord ook te maken, met hoelang de keycord meegaat. Keycords die dagelijks gebruikt worden of vaak zware voorwerpen moeten dragen gaan bijvoorbeeld korter mee.  Kortom, worden keycords over het algemeen als betrouwbaar beschouwd voor de juiste toepassingen. 

Welke maten zijn er? 

De keycords bij MyMitella zijn tussen de 49 en 55 cm lang en 2,5 cm breed. Het afclick gedeelte maakt de keycord 12 cm langer.   

Een keycord in de zorg 

Een keycord in de zorg is een handig hulpmiddel dat veel voordelen kan bieden voor zorgverleners, patiënten en medische professionals in ziekenhuizen, zorginstellingen en andere zorgomgevingen. Ze bieden gemak, identificatie en handenvrijheid voor zorgverleners, en kunnen ook een gevoel van comfort en controle bieden aan patiënten. Het gebruik van keycords in de zorg draagt bij aan de algemene efficiëntie en effectiviteit van medische instellingen. 

Keycord met badgehouder 

Een keycord met een badgehouder is een handige accessoire die veel gebruikt wordt in een professionele omgevingen. Dit type keycord is ontworpen om uw identiteitskaart of bedrijfsbadge gemakkelijk te dragen en tegelijkertijd je sleutels binnen handbereik te houden. Het belangrijkste kenmerk van een keycord met een badgehouder is de transparante hoes waarin u uw identiteitskaart of badge kunt plaatsen. Deze hoes beschermt uw kaart tegen beschadiging, vouwen of vuil, terwijl de informatie nog steeds zichtbaar is. 

Lege handen een verrijking 

Kortom, een keycord kopen is een eenvoudige maar slimme keuze. Het biedt gemak, veiligheid, en stijl, en kan aangepast worden aan uw specifieke behoeften. Of je het nu voor persoonlijk gebruik wilt of voor zakelijke doeleinden, een keycord is een handig hulpmiddel dat jouw leven kan vergemakkelijken. 

Extra's voor jouw keycord 

Heb jij de perfecte keycord gevonden? Je kan hem nog functioneler maken met een bevestigingsclip of een luxe lanyard voor ID badge met zipper 1.0 of zelfs 2.0. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss