per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 122 resultaten
  • 1
  • 2

Verpleegsterhorloge met clip

De voordelen van een verpleegstershorloge met clip

Verpleegkundige horloges met een clip geven fijn draagcomfort. Als je in de zorg werkt, is comfort belangrijk: je bent heel de dag in de weer en wilt niet gehinderd worden door knellende kleding of accessoires. Het is echter wel handig om een horloge bij je te hebben. Een verpleegstershorloge of zusterhorloge is dan een uitkomst. Het verpleegstershorloge met clip is een variant van het zorghorloge.

Naast het draagcomfort hebben verpleegstershorloges met clip nog andere voordelen:

  • Door een verpleegkundige horloge kan je kleding niet beschadigen: slijtage aan je mouwen, zoals bij een normaal horloge, is verleden tijd.
  • De cliënt of patiënt kan zich niet prikken aan het speldje of de steker van de horloge als je een verpleegsterhorloge draagt. Je staat in nauw contact met je patiënten, dus hun veiligheid is een belangrijke prioriteit tijdens je werk.
  • Een verpleegkundige horloge draag je niet in de buurt van je handen en niet direct op je huid en is daardoor veel hygiënischer dan een normaal polshorloge.

Wie zegt dat een verpleegsterhorloge saai moet zijn?

Een verpleegstershorloge is tijdens je werk als verpleegster een essentieel hulpmiddel. Dat wil echter niet zeggen dat dat dat hulpmiddel er ook saai en puur functioneel uit moet zien: je kunt ook kiezen voor een verpleegstershorloge met een kek kleurtje of een toffe print! Zo maak je je werk in de zorg nog leuker!  Zuster- en dokterhorloges met vrolijke kleuren, modellen en unieke prints zijn geschikt voor verpleegkundigen en ander (medisch) personeel. Zij zijn perfect geschikt voor medisch personeel dat toch graag leuk voor de dag komt en het leven binnen de (toch vaak witte) ziekenhuismuren iets kleurrijker maakt.

Handige horloges voor in de zorg

Juist omdat je als dokter of verpleegster geen sieraden mag dragen zoals ringen, armbanden en polshorloges, is een uniek verpleegkundige horloge een hippe manier om je werkoutfit wat meer flair te geven. Het is nog handig ook: je kunt altijd checken hoe laat het is en dankzij de secondewijzer kun je gemakkelijk de hartslag van een patiënt checken.

Al met al is een verpleegstershorloge de perfecte oplossing voor iedereen die in de zorg werkt en tijdens het werk geen sieraden mag dragen. De zorghorloges die MyMitella verkoopt, kunnen aan de kleding worden bevestigd en hebben een omgekeerde wijzerplaat, waardoor zijn ze eenvoudig af te lezen voor degene die het horloge draagt.

Levering en voorraad

We leveren onze verpleegstershorloge met clip zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen en praktijken. Dit houdt in dat je zowel één horloge voor jezelf kunt bestellen of als cadeau voor een zorgcollega of vriend of familielid in de zorg, maar dat je als zorginstelling ook een bestelling voor grote aantallen kunt plaatsen. Een verpleegkundige horloge is bijvoorbeeld een erg leuk welkomstgeschenk voor nieuwe collega’s die het zorgteam komen versterken.

De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad. Voor grote aantallen verpleegstershorloges of cadeaus voor de zorg bieden wij een passende korting en levertijd.

Gepersonaliseerd verpleegkundige horloge? Geen probleem bij MyMitella!

Ook een verpleegkundige horloge met eigen logo bestellen is mogelijk. Heb je gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, aantal? Neem gerust contact met ons op.

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die in de zorg werkt? Kijk dan ook eens in de categorie Uitrusting en Cadeau. Hier vind je allerlei leuke en originele zorgcadeaus, relatiegeschenken voor de zorg en accessoires  speciaal voor zorgpersoneel dat er ook op het werk graag leuk uitziet.

Verpleegstershorloge met clip in trendy design

Zoals je graag de keuze hebt tussen verschillende modellen en kleuren als je een normaal horloge uitzoekt, heb je dit natuurlijk ook graag bij het uitzoeken van een verpleegkundige horloge met clip. Je stijl en smaak bepalen immers welk verpleegstershorloge je koopt.

Het uitgebreide assortiment van MyMitella.nl biedt volop keuze. Heb je liever een metalen horloge of een siliconen variant? Het grote voordeel van de horloges met de kleurrijke siliconen houders is dat je van kleur kunt wisselen. Als je hoesjes in andere kleuren aanschaft, kan je razendsnel de kleur van je verpleegstershorloge veranderen. Ook in de bevestigingsmogelijkheden heb je de keuze. Een zorghorloge met pin - steker sluiting zal voor een fijne stevige bevestiging aan de kleding of het uniform zorgen, maar een bevestiging door middel van een clip zal nooit beschadigingen veroorzaken. Op www.MyMitella.nl vind je een uitgebreid assortiment van verpleegstershorloges met verschillende bevestigingsmanieren.

Je verpleegkundige horloge online bestellen

Als je een keuze maakt uit onze verpleegstershorloge collectie, kan je deze direct online kopen. Zodra je een geschikt model hebt gevonden, kan je deze veilig online bestellen en wij leveren het uurwerk direct uit voorraad. Je zal al snel het praktische nut ontdekken van dit unieke horlogetype.

Plaats je je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt je verpleegstershorloge dezelfde dag nog verzonden. Wil je een van deze horloges cadeau geven, maak dan gebruik van onze inpakservice. Wij pakken het verpleegkundige horloge dan feestelijk voor je in.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss