Vorige Artikel 25 van 106 Volgende

Cadeau-setje FEESTDAGEN - wit

€ 9,95 (inclusief btw)

Een setje met zorgtools voor stralende feestdagen met een verpleegkundigehorloge - een pennenclip & zakbeschermer in kerstthema

Wie tijdens de feestdagen aan het werk is kan er maar beter een gezellig feestje van maken. Dit leuke setje helpt daar zeker aan mee. Het zorgt voor een leuke kerstoutfit en steekt lekker af bij je witte zorgkleding. Een leuke eye-catcher voor cliënt of patiënt.

Wil jij een hart onder de riem steken van een vriend vriendin of collega omdat hij of zij tijdens de feestdagen extra hard moet werken? Dit setje gaat zeker zorgen voor een stralende lach. Een zorghorloge, een pennenclip en een handig hoesje om je zak te beschermen tegen (pen)vlekken. Nu voor een extra voordelige prijs.

We strooien graag met glitters daarom verpakken we dit geschenk  extra mooi met glitters en een voile cadeauzakje. Vrolijke feestdagen gewenst!

inhoud cadeauset:

  • Zorghorloge siliconen in kerstprint

  • pennenclip glanzend rood

  • zakbescherming in kersttyle (hoesje)

  • Door ons verpakt als fraai geschenk

Een geschenk voor jouw zorg-team?

Wil jij je hele team of afdeling verwennen met een leuk cadeau?  In overleg maken we met een combinatie van cadeauartikelen of zorgtools graag een uniek geschenk voor jouw team! Wil je weten wat we voor jouw team of afdeling kunnen maken? Neem contact met ons op. Bij MyMitella vinden we niets leuker dan van jouw geschenk iets te maken wat met een grote glimlach in ontvangst genomen zal worden.

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss