Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Siliconen horloges

Verpleegstershorloges met siliconen hoesjes maken reiniging gemakkelijk en is gemakkelijk in gebruik voor zorgmedewerkers. Een zusterhorloge heeft vele namen zoals verpleegstershorloge dokters horloge of verpleegstershorloge maar hierbij gaat het altijd om het horloge dat anders dan andere horloges op zijn kop gelezen kan worden en niet rondom de pols gedragen wordt. Deze uurwerken kunnen aan de kleding worden bevestigd en hebben een omgekeerde wijzerplaat daardoor zijn ze eenvoudig af te lezen. Het is naast een functionele zorg-tool ook een hippe gadget die het werken in de zorg nog leuker maakt. Vrolijke kleuren en unieke prints en verkrijgbaar met verschillende bevestigings-systemen. Deze modellen zuster klokjes zitten veilig opgeborgen in een siliconen omhulsen. Deze zorgt er voor dat het horloge tegen een stootje kan maar is ook geschikt omdat het hoesje zeer goed gereinigtd kan worden met alcohol, of water en zeep. Het klokje dat in de houder zit is licht spatwater dicht maar moet voor de schoonmaakbeurt verwijderd worden uit het siliconen hoesje. Het grote voordeel van de horloges met de kleurrijke siliconen houders is dat je van kleur kunt wisselen. Als je hoesjes in andere kleuren aanschaft, kan je razendsnel de kleur van je verpleegstershorloge veranderen.

Bevestigen van een silicone horloge aan kleding

Deze uurwerken kunnen aan de kleding worden bevestigs en hebben een omgekeerde wijzerplaat. Daardoor zijn ze eenvoudig af te lezen. Ook voor dit specifieke type horloges geldt natuurlijk dat je keuze wilt hebben. Je stijl en smaak bepalen immers welk verpleegstershorloge je koopt. Het uitgebreide assortiment van MyMitella.nl biedt volop keuze. Naast deze siliconen versies kan je ook kiezen uit een hout horloge, of een metaal horloge. Het Ook in de bevestigingsmogelijkheden heb je de keuze. Een pin - steker sluiting zal voor een fijne stevige bevestiging aan de kleding of het uniform zorgen maar een bevestiging door middel van een clip zal nooit beschadigingen veroorzaken. www.MyMitella.nl biedt een uitgebreid assortiment. Zodra je een geschikt model hebt gevonden, kan je deze veilig online bestellen en wij leveren het uurwerk direct uit voorraad. Je zal al snel het praktische nut ontdekken van dit unieke horlogetype. Onlangs is het assortiment uitgebreid met schitterende luxe varianten en zelf een klokje dat zowel kan hangen aan kleding/bedrijfskleding uniform als staand op een bureau of nachtkastje.

Siliconen verpleegkundige horloges in alle kleuren 

Er is dus altijd wel een klokje te vinden dat helemaal passend is bij jou en jouw persoonlijkheid kan versterken. We leveren zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad. Voor grote aantallen verpleegstershorloges of cadeaus voor de zorg bieden wij een passende korting en levertijd. Ook met eigen logo is mogelijk. Heb je gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, aantal? Neem gerust  contact met ons op. Kijk ook eens bij  zorg cadeau & accessoires in de zorg  voor een ander origineel cadeau voor de zorg.

ONLINE BESTELLEN Als je een keuze maakt uit onze verpleegstershorloge collectie, kan je deze direct online kopen. Maak je de bestelling op werkdagen voor 16:30?  Dan wordt je verpleegstershorloge dezelfde dag nog verzonden. Wil je een van deze horloges cadeau geven, dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen wij pakken het dan feestelijk voor je in.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss