Vorige Artikel 7 van 17 Volgende

Hét item voor in de zorg: heuptas voor al je uitrusting

Een zorguniform moet praktisch zijn, maar het liefst ook een beetje stijlvol. Bij MyMitella komen die twee werelden samen. Want hoewel je bij dit beroep doorgaans rondparadeert in een wit pak, maak je jouw outfit wel degelijk een stuk leuker met een zorgheuptas uit ons assortiment. Deze zijn kleurrijk, trendy én groot genoeg voor al je uitrusting. We vertellen je graag alles over het gebruik van dit item.

Heuptasje zorg: wat je ermee kunt

Neem een verpleegkundige-schaar, stethoscoop, pupillenlampje en een bloeddrukmeter mee, en je zakken zijn gevuld. Ruimte in je zorgoutfit voor andere apparatuur is er niet. En dat terwijl het – tijdens het rennen, vliegen en verzorgen – juist zo fijn is als je alles bij de hand hebt.

Dát is de reden dat wij deze heuptassen ter wereld brachten. Extra opslagruimte, die ook nog eens overzicht biedt. Met diverse vakjes en netjes, weet je zeker: je hebt altijd in een mum van tijd het juiste hulpmiddel te pakken.

Hoe je een zorgheuptas draagt

Om geen kostbare tijd te verliezen, plaats je onze zorgheuptasjes snel en eenvoudig om je middel. Precies zo strak als nodig is. De tasjes hebben namelijk een heupband die verstelbaar is én een clip waarmee je ze gemakkelijk vastklikt. Draag je een broek met riemlussen? Voor extra stevigheid schuif je de heupband daardoorheen. Ook handig!

Welk gemak het biedt

Dat een zorgheuptas van MyMitella extra opbergruimte biedt voor al jouw uitrusting, dat moge nu wel duidelijk zijn. Maar daarnaast een groot pluspunt: doordat de tasjes afgesloten vakjes hebben, valt er niks uit als je bukt. Wel zo fijn. Hoef je niet telkens over de grond te kruipen om je scharen en pennen op te rapen.

Verschillende formaten en kleuren

Waar de ene zorgmedewerker aan een pen en een notitieblokje genoeg heeft, gaat de ander op pad met de hele mikmak. Bij MyMitella hebben we daarom verschillende formaten. Van een mini-variant voor enkele items tot een XL-formaat voor al je apparatuur.

Welke grootte je ook kiest, met stijl draag je de heuptas sowieso. In ons assortiment vind je vrolijke kleuren en hippe printjes. En dat wil je! Want zeg nou zelf: zo’n kleurfestijn om je middel maakt je werkdag nét een stukje leuker, toch?  

Hygiënisch in de zorg: heuptas is wasbaar

Omdat hygiëne van groot belang is in de zorg, is de heuptas wasbaar. En dat is wel nodig. Want iedere zorgmedewerker weet: bij een werkdag komt heel wat zweet kijken. Heb je het heuptasje in de zorg gedragen, dan weet je dus wat je te doen staat: was hem op maximaal 40 graden en laat hem weer stralen als nooit tevoren.

Ook geschikt voor andere beroepen

In dit blog focussen we ons dan wel voornamelijk op de zorg: een heuptas kan ook in andere functies uitkomst bieden. Want niet alleen trek je met dit fashionitem alle blikken naar je toe; ook heb je een tas om je middel die ontzettend functioneel is. Wat dacht je bijvoorbeeld van schoonmakers, kappers of leraren? Ook zij profiteren ervan al hun werkmaterialen bij de hand te hebben!  

Voor welk heuptasje ga jij? Scoor jouw favoriet meteen!

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss