MENU

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de dag van de zorg - dag van de verpleging? Op deze pagina vindt u leuke setjes die zo samen zijn gesteld dat uw collega's er zeker blij van worden en ze zijn eenvoudig te bestellen. Heeft u speciale wensen qua kleur of samenstelling? Laat ons uw wensen weten en we zoeken naar de allerleukste oplossing. De cadeausetjes worden verpakt in een voile cadeauzakje en voorzien van feestelijke confetti / glitters.

Er zijn vele momenten om de inzet en de liefde voor het vak van uw medewerkers, collega's in de zorg, leerlingen/ studenten te verrassen met een geschenk. De dag van de verpleging is bij uitstek zo'n moment maar natuurlijk zijn deze cadeautjes ook leuk voor kerst, slagen, behalen diploma, openen van de nieuwe afdeling, jubilea, realtiegeschenk of gewoon zomaar!  My Mitella biedt u een ruim assortiment om het juiste cadeau te kiezen zowel qua kleur en stijl als qua budget. Op deze pagina laten we enkele mogelijkheden zien setjes die we kant en klaar voor u kunnen leveren.

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen. Met als missie "Happy Healing" doen we dit natuurlijk met alle plezier. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen zo blijft ieder geschenk uniek. Als u de keuze heeft gemaakt spreken we een deadline af en zorgen we dat de cadeautjes op het juiste afleveradres worden bezorgd.

Zo nemen wij veel zorgen uit handen en u maakt de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U BLIJ en daarna vooral ...... uw collega's BLIJ. 

© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel