Sorteer op

Cadeaubon van MyMitella

Een leuk cadeau vinden voor een zorgprofessional is zeer persoonlijk en soms een moeilijke keuze. Je vindt bij MyMitella veel ideeën en voorbeelden om een verpleegkundige, verzorgende, dokter of doktersassistent, een stagiëre of co-assistent een mooi cadeau te geven. Geef hem of haar originele Happy2Care sokken met een medische print of verras hem of haar met heuptasje voor de zorg om alle spulletjes probleemloos mee te kunnen nemen tijdens de dienst.

Heb je wat inspiratie nodig bij het vinden van het perfecte cadeau voor jouw zorgheld? Lees dan dit blog met de top 5 medische cadeaus. Een glimlach verzekerd.

Kom je er toch niet uit en wil je een cadeau geven aan je team, je vriend of vriendin waar zij of hij echt blij van wordt. Geef dan een cadeaubon. Met de MyMitella cadeaubon kan je op onze website kiezen uit duizenden artikelen die het werken in de zorg nog leuker maken. Een verpleegkundige schaar of kocher in haar favoriete kleur, een handige heuptas voor de zorg in hippe zebra-print of een zorghorloge die er voor zorg dat hij tijdens zijn diensten altijd bij de tijd is.

Een cadeaubon is zeker niet saai om te geven; We zorgen dat hij er altijd leuk uit ziet. Dat doen we op de MyMitella-manier met een mooie verpakking en glanzende confetti. Met zo'n cadeaubon maak je iedere zorg professional blij.

 

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss