Artikel 24 van 32

Set Heuptasje - Verzorging en Verpleging - Oranje

€ 29,95 (inclusief btw)

Combinatie set van heuptasje , memoboekje, verpleeghorloge en 4-kleuren pen - Perfect op elkaar afgestemd qua kleur

Een fijn set met functionele zorgaccessoires voor verpleegkundigen en verzorgenden. Een mooi geschenk voor iedereen die in de zorg werkt en graag alle spulletjes bij elkaar heeft maar het is ook een mooie basis-set om voor jezelf te kopen.

 

Inhoud: 

Heuptasje voor de zorg:

Dit heuptasje / organizer is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals zoals o.a. verpleegkundigen & verzorgenden. Door het draaggemak en de vele vakjes aan 2 kanten is het een fijne aanvulling op je outfit. Ideaal als je uniform niet voldoende ruimte biedt of als  je geen uniform draagt. Alle spullen dus fijn (en veilig) binnen handbereik. De verstelbare band sluit je met een klip. Het heuptasje heeft een afmeting van 15,5 x 20,5 cm Meer informatie nodig over de heuptassen?

Zorghorloge:

Het vrolijke verpleegklokje heeft een clip als bevestiging. Zo klem je deze aan je uniform, zorgtasje of zakje zonder dat deze beschadigd wordt door een stekertje. 

Memo - Notitieboekje:

Een notitieboekje speciaal voor zorgprofessionals, verpleegkundigen of verzorgenden met een harde kaft en een zorgafbeelding op de voorkant. Zo bewaar je iedere notitie op een stijlvolle wijze. Het A6 boekje heeft lijntjes, een bladwijzer en een elastiek om het goed te beschermen. Door het handige formaat past het eenvoudig in de zak van je zorgjasje of in het heuptasje.

Balpen met 4 kleuren

Met deze pen wissel je handig tussen de 4 kleuren. Reuzehandig om notities te maken of het zorgverslag in te vullen

Cadeaubox:

Het stevige vouwdoosje van recycled materiaal zorgt samen met de feestelijke inhoud voor een mooie verpakking maar biedt ook bescherming aan de producten. Speciale boodschap voor de ontvanger? Kijk bij de kaartjes en laat ons weten wat we er voor je opschrijven. We voegen het met plezier toe aan je bestelling!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss