Sorteer op

Een superfijne heuptas voor iedereen die in de zorg werkt; verpleegkundige materialen en zelfs je Ipad veilig en handig opgeborgen

Maat XL Afmeting: (35,5 x 24 cm)
Denk jij bij het zien van alle andere zorgtasjes en heuptasjes: "pfff daar past lang niet alles in wat ik tijdens mijn diensten gebruik"? Dan is deze XL draagtas/ heuptas ideaal voor jou. Afmeting: (35,5 x 24 cm) Hij biedt met zijn EXTRA LARGE-maat, ritsjes en vakjes enorm veel ruimte om veel in te bewaren. De heuptas is al een favoriet van vele zorgprofessionals. Er zijn veel organisaties en instellingen die met een (kleine maat) tablet werken voor alle notificaties, cliëntverslagen en voor het contact met collega's. De andere heuptasjes die kleiner en compacter zijn, bieden hier geen plaats voor. Deze XL-verpleegkundige tas is speciaal ontwikkeld om ook voor deze zorgprofessionals een fijne oplossing te bieden.  Je tablet past dus met gemak in het grote ritsvak van 18 x 32 cm.

MyMitella heeft samen met zorgprofessionals een heuptasje ontwikkeld dat ideaal is voor het werken in de zorg. 

Verpleegkundigen & verzorgenden, helpende, gastvrouwen in zorg /verpleeghuis of in de wijk gebruiken het met plezier omdat je er lekker veel spullen in kwijt kan.  Ideaal als je uniform niet voldoende ruimte biedt of als je geen uniform (meer) draagt. De zorgtas voldoet aan alle eisen die binnen het hygiëne beleid gelden. Wasbaar op op 40 graden in de wasmachine en Indien gewenst te strijken. Aan de bovenkant sluiten de tasjes met een verstelbare heupband die verstelbaar is tot een omvang van ruim 145 cm en clip maar je kan de riemlus / riemtunnel ook gebruiken door deze om je eigen riem te schuiven. (p.s. heb jij een maatje groter nodig? dan hebben we daar zeker ook een oplossing voor. De zorg heuptassen zijn inmiddels verkrijgbaar in 5 verschillende matenf verkrijgbaar Dit hippe heuptasje wordt vast ook snel jouw favoriet.

Alle maten zorg heuptassen - organizers en tasjes op een rijtje - kies je favoriete zorgorganizer: 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss