Sorteer op

Grote (Large) heuptas voor de zorg - Alle verpleegkundige materialen veilig en handig opgeborgen

Maat L: Afmeting: (25,5 x 20,5 cm)
Deze ruime heuptassen zijn speciaal voor MyMitella ontwikkeld omdat we regelmatig vraag hadden naar tasjes met veel ruimte en gebruiksgemak voor verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden.  Het is een "zorgtas die jou ontzorgt". Deze royale heuptas - verpleegkundige tas is flink ruimer dan zijn medium-broertje en werd al snel de favoriet van veel zorgprofessionals. Door het draaggemak en de vele vakjes, haken en lussen is het een fijne aanvulling op je verpleeg outfit. Ideaal als je uniform niet voldoende ruimte biedt of als  je geen uniform draagt. Omdat hij verkrijgbaar is in vele kleuren is er altijd wel een versie die past bij jouw persoonlijke smaak.

Deze handige tas voor verpleegkundige / verzorgende is gemaakt in samenspraak met mensen die zelf in de zorg werken en voldoet aan alle eisen die binnen het hygiëne beleid gelden. De heuptas is wasbaar op 40 graden in de wasmachine en Indien gewenst te strijken. Je kan bij MyMitella dus met een gerust zorg hart een heuptas kopen. Aan de bovenkant sluit je met de riem de zorgtas om je heupen tot een omvang van 150 cm. maar je kan ook een eigen riem gebruiken en deze door de lussen van de tas doen. Verwijder de riem altijd voordat je hem in de wasmachine doet.

Wil je je zorgoutfit helemaal compleet maken aan je persoonlijk stijl? Combineer dan de leuke heuptassen voor de zorg met Happy2Care zorgsokken in dezelfde kleur of kies je verpleegkundige tools en materialen om een volledige uitrusting te hebben waarmee je fijn werkt en ook nog eens superleuk voor de dag komt.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss