Sorteer op

Zwemmen met gips & douchen met gips - Waterpret ondanks je gips, verband of PICClijn.

Zwemmen met gips, douchen met gips, badderen & spetteren met verband of een PICC-lijn. Het kan met de Happy2Splash waterproof zwemhoes. Laat je de waterpret niet ontnemen want zwemmen en douchen ondanks je gipsverband, gips of verband.

Heb je een hoes nodig om je gipse arm te beschermen?

Geniet van alle wateractiviteiten zoals zwemmen, douchen en badderen met de Happy2Splash zwemhoes. Het gips of verband blijft onder deze beschermhoes 100 % droog omdat het siliconen materiaal waterproof aansluit om de arm of het been. De sterke Happy2Care zwemhoes is geschikt voor meermaals gebruik in het zwembad, op het strand, onder de douche of in bad.

Vacuümpomp systeem waterproof en comfort

Het vacuüm systeem maakt het zwemmen comfortabel. Met het bijgeleverde pompje is het eenvoudig om de lucht uit de zwemhoes te verwijderen. De hoes sluit hierdoor glad om de arm of het been wat voor comfort zorgt tijdens het zwemmen. Tevens is deze vacuüm een goede controle voor een luchtdichte, waterdichte afsluiting. Breng eerst de zwemhoes aan over het gips of het verband. Breng daarna het pompje tussen de huid en de hoes. Pomp de lucht uit de zwemhoes waardoor deze vacuüm om het been of de arm trekt. Controleer of de hoes luchtdicht afsluit. Voor een volledige uitleg kijk hier. De hoes is nu klaar voor water-plezier. 

Gipshoes kopen? Kies de juiste maat - douchen met gips en zwemmen met gips

Als je een douchehoes of zwemhoes wil aanschaffen is het belangrijk dat deze passend is bij de blessure is maar ook qua maat. Happy2Splash gipshoezen zijn leverbaar in verschillende maten voor arm, been (met anti-slip) en elleboog/picc-line. Zowel kinderen als volwassenen kunnen de beschermhoezen gebruiken. Hier vind je het schema voor het bepalen van de maat. Het is geen probleem als de zwemhoes langer is dan het gips, ga bij de keuze van de maat vooral uit van de omvang, deze zorgt voor een waterdichte afsluiting.  

Een glimlach is het beste medicijn

Happy2Splash biedt comfortabele zorgproducten voor patiënten met gips, gipsverband of picc-lijn dragers. We brengen graag het comfort terug van een dagelijks badritueel of de mogelijkheid om te revalideren in water. Hoe fijn is het om baantjes te kunnen trekken in het zwembad tijdens je herstel? Zwemmen, douchen of in bad gaan. Met de 100 % waterproof beschermhoezen kan je weer volop genieten van alle wateractiviteiten. Een glimlach is het beste medicijn

Mag  je douchen met een PICC-lijn? - Kan je zwemmen met een PICC-lijn?

Heb je een PICC-LINE en ben je op zoek naar een beschermhoes voor je elleboog. Kies deze dan met alle zorg uit en overleg bij twijfel altijd voor de juiste maat. Vooral bij het dragen van een PICC-lijn is het erg belangrijk dat er geen water onder het verband komt. Zwemmen met een PICC-line wordt medisch bijna altijd afgeraden door het risico van infectie. Dit geldt zowel voor zwembadwater als natuurwater. Douchen met de juiste maat beschermhoes mag in de meeste gevallen wel. Overleg bij twijfel altijd eerst met je specialist en houd je aan zijn of haar advies. Het is heel belangrijk om een elleboog hoes te kiezen in de juiste maat.

Instructies voor veilig gebruik en plezier van zwemhoes en douchehoes

De Happy2Splash beschermhoes is een hulpmiddel dat veel waterplezier kan geven maar je dient hier zorgvuldig mee om te gaan!
Zowel de zwemhoes als jouw blessure zorgen voor een beperking in de beweging. Je mag met de Happy2Splash zwemhoes niet springen of duiken in verband met de grote druk die kan ontstaan op de afsluiting. Wees voorzichtig met (scherpe) voorwerpen die beschadiging kunnen veroorzaken zoals: Natuursteen in zwembaden, scherpe randen maar ook nagels of sieraden. Gebruik de Happy2Splash zwemhoes niet langer dan 20-30 minuten achter elkaar. In de hoes kan condens ontstaan. Controleer de beschermhoes tussendoor meerdere malen. Verwijder de hoes na gebruik voorzichtig en leg deze niet in de volle zon. Nadat deze droog is kan deze opnieuw worden aangebracht en zorgt weer voor zwemplezier. Controleer de Happy2Splash zwemhoes vòòr ieder gebruik om zeker te zijn dat er geen schade of slijtage is ontstaan bij een vorig gebruik. Ontdek hier alle instructies en de garantie

Een frisse duik voor MyMitella

Happy2Splash bestaat sinds mei 2020 en is een onderdeel van www.mymitela.nl (sinds 2014). We bieden hulpmiddelen, uitrusting en cadeaus voor zowel zorgprofessional als patiënt. Ze maken werken in de zorg nog leuker of het herstel & comfort voor de patiënt fijner. Door te ondernemen met veel passie, creativiteit en enthousiasme kunnen we onze ideeën omzetten tot unieke artikelen. Zo ontwikkelden we de Happy2Wear sokken, MyMitella armslings en sinds mei 2020 een frisse duik met de Happy2Splash zwemhoezen.

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss