Sorteer op

Linkshandige schaar: Ook voor de linkshandigen #lefties koop je bij MyMitella de allerleukste verpleegkundige scharen, verbandscharen en kochers.

Als linkshandige ( zeker als je een speciaal beroep hebt waar je regelmatig tools en apparatuur gebruikt) ben je vaak op zoek naar praktische instrumenten voor linkshandigen. Bij MyMitella kunnen ook linkshandigen fijne tools zoals een linkshandige schaar en kochers voor linkshandigen kopen. Heel bijzonder want deze worden speciaal voor jou geproduceerd met toevoeging van een kleurige coating of print die zeer lang houdt en jouw schaar onderscheidt van alle andere.

Scharen voor linkshandige mensen die werkzaam zijn in de zorg in vrolijke kleuren en patronen.

Deze collecties voor #lefties is speciaal voor MyMitella ontwikkeld op verzoek van vele linkshandige die werkzaam zijn in de zorg. Bedankt dus voor de vele vragen over een linkshandige schaar want zo produceren wij ze echt op maat en op de vraag die in de zorgsector leeft. Doordat de productie exclusief voor ons is gestart en daardoor de kleine oplage zijn deze sets  kostbaarder dan de rechtshandige versie. Wij vinden dit niet fijn maar helaas is dit niet te verhelpen. Meestal worden de leuke, mooie en vrolijke scharen en tools enkel geproduceerd voor rechtshandigen. Vertel het door aan alle linkshandigen zorgprofessionals dat dat nu verleden tijd is.

Hoeveel mensen zijn linkshandig? Hoeveel procent van de mensen is linkshandig?

Naar schatting is 10-15 % van de mensen linkshandig. Van alle medewerkers in de zorg  (ongeveer 1,3 miljoen mensen) zijn dat er dus een heleboel. Precies werk doen is veel makkelijker om te verrichten met je voorkeurshand. Het is daarom zeer waardevol dat er nu ook voor linkshandige verpleegkundigen, verzorgenden, arts-assistenten, alle andere zorgtoppers een mooie collectie linkshandige schaar te koop is. Niet alleen stalen en zilverkleurige scharen maar met hippe kleuren en prints. De sterke coating die is aangebracht op het staal heeft vrolijke prints en fleuren jouw dag & die van de patiënt/cliënt. We hopen dat je heel veel gebruiksplezier zal hebben van onze linkshandige schaar voor als je werkzaam bent in de zorg.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss