Sorteer op

Op zoek naar een uniek cadeau voor vrienden of familie die in de zorg werken? Dan zit je hier goed! Sokken cadeau geven kan in echt elke situatie, of iemand nu jarig is, geslaagd is voor een examen of gewoon zomaar, om je zorg collega in het zonnetje te zetten. Er is altijd een moment om je waardering voor iemand te laten blijken!

Cadeauset sokken: een uniek en perfect cadeau voor iedere zorgmedewerker

Een persoonlijk, uniek en praktisch cadeau, zet jouw zorg collega in het zonnetje met een van de vele cadeausets met sokken. Er zijn verschillende soorten cadeausets samengesteld voor zowel verloskundige, fysiotherapeuten, artsen of apothekers. Zo is er voor ieder wat wils. De cadeausets zijn samengesteld met verschillende soorten artikelen samen met de sokken. Van tasjes tot zorghorloges, relax thee of zorg scharen.

Waar moet je op letten bij sokken cadeau?

Bij sokken cadeau zijn er wel een aantal dingen om in gedachten te houden. Omdat er zo’n ruim assortiment is samengesteld is het goed om even te checken of je niet een verloskunde pakket koopt voor een tandarts. Daarnaast is het verstandig om even de maat te checken van de persoon aan wie je de cadeauset sokken geeft.

Online cadeauset sokken bestellen

Een cadeauset sokken bestellen doe je gemakkelijk online, wanneer de bestelling voor 16.00 uur is geplaatst wordt het op werkdagen direct verstuurd. Wanneer je grotere aantallen of zakelijk wil bestellen kun je contact opnemen voor een passende offerte.

Sokken cadeau versturen via MyMitella

Wij bedenken én ontwerpen unieke artikelen, gemaakt voor de zorgprofessional. Dit allemaal vanuit de missie Happy2Care. Ons kleurrijke en vrolijke assortiment, bestaande uit tools, uitrusting en hulpmiddelen zorgen voor een lach op het gezicht van jouw vriend, vriendin, familielid of zorg collega. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat de bezorging vaak de volgende dag al kan plaatsvinden. Ook voor spontane cadeaus kun je dus bij ons terecht.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss