Sorteer op

Schoonmaak sokken

Deze vrolijke unisex sokken zijn speciaal ontworpen voor de voeten van alle helden die gewapend met schoonmaakmiddelen, stofzuiger, dweil en poetsdoek alles trotseren voor een schoon, blinkend en hygiënisch resultaat.  Naast de professionele schoonmaakskills bezittten deze bijzondere helden vaak ook nog een flinke dosis sociale vaardigheden, empatisch vermogen, optimisme en humor waardoor ze een stralende indruk achterlaten bij de cliënt en/of patiënt.

In ziekenhuis, zorgcentrum of in de thuiszorg  staan deze collega's meestal niet zo in de schijnwerpers maar met deze toffe sokken is dat nu voorbij!

Waar zouden we zijn zonder schoonmakers? Waarschijnlijk op dezelfde plek als nu maar dan een stuk viezer. Reinigen is een vak, dat kun je leren en sommige mensen zijn er beter in dan andere. Met schoonmaak sokken laat je zien dat jij een schoonmaak professional bent. Of dat je thuis de boel spic en span houdt. De schoonmaak sokken van Happy2Wear zijn ideaal als cadeau of voor jezelf als held in reiniging.

Lekker fris met schoonmaak sokken

Aan de oppervlakte kun je niet altijd zien dat iets schoon is. Met een opvallend paar schoonmaak sokken is het wél duidelijk dat je om kunt gaan met een poetsdoek en reinigingsmiddel. Deze beenmode laat zien dat jij uit het juiste hout bent gesneden en niet bang bent voor viezigheid, troep en aanslag. De frisse kleuren stralen hygiëne uit, ze zitten bovendien ook erg lekker. Tijdens het werk of na afloop als je even met de schoenen uit en de benen omhoog kunt uitrusten na een dag hard werken.

Pas op, hier wordt schoongemaakt!

Je kent die gele staanders wel met melding dat er zojuist is schoongemaakt. De vloer kan glad zijn dus je moet opletten. Je kunt ook een vers paar schoonmaak sokken aantrekken om te laten zien dat je hard bezig bent met reinigen. Dit geldt niet alleen voor professionele interieurverzorgers maar ook zeker voor mensen thuis. Laat zien dat je niet gestoord wilt worden door opvallende sokken te dragen met schoonmaak thema. Jouw benen vertellen het verhaal zodat jij in alle rust de vloer kunt boenen.

Schoonmaak sokken voor viespeuken

Naast de professionals en hobby schoonmakers is er een groep mensen die allergisch zijn. Niet voor stof of huismijt maar voor bezems en stofzuigers. Als jij iemand kent die wel eens wat meer mag schoonmaken dan kun je deze persoon met de Happy2Wear schoonmaak sokken op een ongedwongen wijze aangeven dat ze wel iets meer mogen doen in huis.

Laat zien dat je iemand waardeert

Er wordt best vaak neergekeken op mensen die schoonmaakwerk verrichten. Dat is niet terecht, zonder schoonmakers zou de wereld een poel van verderfelijkheid zijn met bacteriën en virussen die overal op de loer liggen. Laat zien dat je iemand die iedere dag de boel perfect reinigt gewaardeerd wordt. Met een complimentje, een praatje en gewoon wat interesse tonen in de mens achter de zwabber. Je kunt dit onderstrepen met een kleurrijk paar schoonmaak sokken. Vind je dit een beetje dwingend of ben je bang dat de boodschap niet goed overkomt? Kijk dan in onze collectie voor onze andere sokken met ‘verhaal’. Er zit vast een model bij dat perfect past bij de persoon.

Ik neem het vanaf hier wel over

Je kunt iemand anders schoonmaak sokken geven, het is natuurlijk ook mogelijk om zelf deze comfortabele sokken aan te trekken. Gewoon omdat ze lekker zitten of omdat ze er leuk vindt uitzien. Je kunt er ook mee uitdragen dat jij aan de beurt bent en de boel eens goed gaat reinigen. Dit is jouw outfit, jouw stijl en jouw verantwoordelijkheid. Laat zien dat je meedogenloos bent tegen vuil en viezigheid, draag jouw schoonmaak sokken met trots!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss