Sorteer op

Tandarts sokken - sokken tandarts assistent

Mondzorgprofessionals opgelet: met de tandarts sokken van MyMitella maak je je zorg-outfit helemaal compleet. Of je nu een tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent of een medewerker bent op de kaakafdeling, iedereen verdient het om vrolijk en kleurrijk de werkdag door te komen. De sokken zijn warm en zacht en zijn prettig om te dragen. Hoe leuk als de Happy2Care stokken stiekem onder je witte outfit vandaan piepen?  

Vrolijke voeten met tanden sokken

Sokken met tanden of tandartsinstrumenten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. De tandarts sokken trekken de hele dag je aandacht. Het maakt patiënten extra vrolijk en geeft de werkdag een extra leuke touch. De tandarts sokken hebben tandarts tools en medische printjes en sluiten perfect aan bij iedere mondzorgspecialist. Kun je geen genoeg krijgen van de sokken? Naast de tandarts sokken hebben we nog een breed assortiment aan andere dental cadeaus en gadgets. Origineel als cadeau, maar ook om jezelf mee te verwennen.

Sokken voor iedere mondzorgprofessional

Bij MyMitella vind je sokken voor iedere mondzorgprofessional. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tandarts
  • Mondhygiënist
  • Tandartsassistent
  • Kaakchirurg
  • Orthodontist
  • Preventieassistent
  • Balie-assistent
  • Sterilisatie assistent
  • Tandtechnicus

(Zorg)feestje om te geven

De producten van MyMitella zijn een feestje om te krijgen. We zorgen er namelijk voor dat iedere bestelling als een cadeautje ingepakt wordt. Of je de zorgsokken nu zelf houdt of aan jouw leuke collega cadeau doet: iedere bestelling is leuk om te geven en te krijgen. Waarom kiezen voor saaie sokken als je er ook een feestje van kunt maken? Bij MyMitella geloven we in de kracht van vrolijke zorgproducten.

Vrolijk de tandartspraktijk op

Je kunt de mondzorg zo leuk maken als je zelf wilt. In ons assortiment vind je talloze producten om de tandartspraktijk een hippe touch te geven. Wat dacht je van een tandarts-badeend om de behandelkamer een grappig tintje te geven? Het geeft de cliënten een geruststellend gevoel en stelt hen op hun gemak. Precies wat een tandarts of mondhygiënist af en toe nodig heeft. Voor veel mensen is het namelijk geen pretje om naar de tandarts te gaan. De sokken en andere producten van MyMitella toveren iedere dag weer een lach op ieders gezicht.

Zet de mondprofessional in het zonnetje

Heb je een favoriete collega-tandarts? Of ben jij een mondhygiënist dankbaar voor het werk dat ze heeft gedaan? Wie je ook wilt verrassen: bij MyMitella vind je de leukste cadeautjes voor iedere mondprofessional. De cadeautjes hebben een vrolijke uitstraling en zijn een leuke knipoog naar het werk van de mondprofessional. Gegarandeerd dat je de mondprofessional met jouw cadeautje even extra in het zonnetje zet.

Bestel tandarts sokken bij MyMitella

Op zoek naar leuke tandarts sokken of andere cadeautjes voor een tandarts, mondhygiënist, orthodontist of andere mondprofessionals? Bij MyMitella zit je op de goede plek. Je vindt de leukste (tand)presentjes. Bestel jouw favoriete producten en ontvang iedere bestelling als een cadeautje. Wij houden namelijk van een zorgfeestje. Heb je vragen over onze producten of speciale wensen? Neem gerust even contact met ons op! Wij staan iedere dag weer voor je klaar.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss