Hèt heuptasje voor de zorg, bij MyMitella zit je goed

Wanneer je in de zorg werkt, zijn onze zuster heuptasjes ideaal. Je kan er al je zorgscharen en andere zorguitrusting in kwijt. Naast het feit dat je ruimte hebt voor al je spullen, zijn onze designs ook nog eens leuk om te dragen omdat we verschillende toffe designs hebben. Zorg hoef ook helemaal niet saai te zijn, volgens onze filosofie.

De verpleegkundige heuptas die kleurrijk, functioneel en wasbaar is

Omdat wij het belangrijk vinden om ook de mensen die in de zorg werk te ontzorgen zijn al onze modellen heuptasjes voor in de zorg in samenspraak met mensen uit de zorg gemaakt. Op die manier kunnen wij achterhalen wat de wensen zijn op het gebied van heuptasjes in de zorg. Daarom voldoen de tasjes aan de eisen die binnen het hygiëne beleid gelden en zijn ze wasbaar op 40 graden of op 60 graden. Daarnaast blijven alle spullen netjes zitten wanneer je bukt zodat je gerust je werk uit kunt voeren en niet telkens scharen van de vloer hoeft te rapen.

Een heuptasje in jouw eigen stijl

De zorg-organizer is verkrijgbaar in vele kleuren . Naast al deze kleuren zijn de zorg heuptasjes ook in vele opvallende prints verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een kleur die past bij jouw smaak.

Zorg heuptasje set

Naast het feit dat je een leuk heuptasje bij de zorg kunt kiezen in jouw stijl, zijn er handige sets waarbij je in een keer meerdere zorgartikelen aanschaft. Je kunt kiezen voor een leuke, samengestelde set waarbij je voordelig nog meer handige zorg-tools zoals penlight en een zorghorloge ontvangt.  Zo geef je jouw verpleegkundige oufit een persoonlijke touch. Aan de bovenkant sluiten de tasjes met een verstelbare heupband en clip maar je kan de riemlus/ riemtunnel ook gebruiken door deze om je eigen riem te schuiven.

Heuptas zorg voor iedereen

Na het succes van de introductie van de zorg heuptasjes, zijn ze inmiddels verkrijgbaar in 3 verschillende formaten plus een extra klein formaat. De reden van de verschillende formaten is dat wij begrijpen dat iedereen andere behoeften heeft. De een wil slechts een paar scharen kwijt in de zuster heuptasje en de ander is op zoek naar een zuster heuptasje waar een gehele uitrusting in past. Voor wie een mooi cadeau zoekt of direct een heuptas set wil met het heuptasje & accessoires hebben we voordelige praktische sets samengesteld.

  • Versie telefoon: Voor wie op zoek is naar een riemtasje voor de mobiele telefoon. Afmeting (7,5 x 9 cm). Met je mobiele telefoon of dect aan je broekriem ben je altijd bereikbaar en raak je de telefoon niet kwijt.
  • Pocket riemtasje  MINI: Kleine organizer voor de zorg past precies in de zak van je uniform. Zo heb je je verpleegkundige schaar, pen, pupillenlampje veilig opgeborgen en altijd dichtbij.
  • Versie - Orgainzer (SMALL) compact verpleegkundige tasje - Een zorgtasje voor scharen en verpleegkundige materialen - kan staan maar past dichtgeklapt ook precies in de zak van je uniform. 
  • Maat MEDIUM: Een handig en compact heuptasje met veel vakjes aan 2 kanten. En is het een fijne aanvulling op je outfit. Je kan het zorgtasje/ heuptasje of organizer gebruiken om verpleegkundige materialen in op te bergen, zoals pennen, kochers, scharen etc., maar je kan er ook met gemak een memoblokje en je pieper of telefoon in kwijt. Alle spullen dus fijn (en veilig) binnen handbereik en toch je handen vrij. Dit kleurige heuptasje wordt vast snel jouw favoriet. Afmeting (15,5 x 20,5 cm)
  • Maat LARGE : Omdat we regelmatig vraag hadden naar tasjes met nog meer ruimte voor werknemers in de zorg zijn speciaal voor MyMitella ontwikkeld de large heuptasjes heuptas voor de zorg "de zorgtas die ontzorgt". Deze royale heuptas zorg LARGE is flink ruimer dan zijn medium-broertje en speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals zoals o.a. verpleegkundigen & verzorgenden. Door het draaggemak en de vele vakjes, haken en lussen is het een fijne aanvulling op je outfit. Ideaal als je uniform niet voldoende ruimte biedt of als je geen uniform draagt. De bijbehorende riem kan je stellen op maat en past tot een omvang van ruim 145. Afmeting (25,5 x 20,5 cm)
  • Maat EXTRA LARGE: Denk jij bij het zien van alle andere zorgtasjes en heuptasjes: "pfff daar past lang niet alles in wat ik tijdens mijn diensten gebruik"? Dan is deze draagtas/ zuster heuptasje ideaal voor jou. Hij biedt met zijn EXTRA LARGE-maat, ritsjes en vakjes enorm veel ruimte om veel in te bewaren. De heuptas is al een favoriet van vele zorgprofessionals. Er zijn veel organisaties en instellingen die met een (kleine maat) tablet werken voor alle notificaties, cliëntverslagen en voor het contact met collega's. De andere heuptasjes die kleiner en compacter zijn, bieden hier geen plaats voor. Deze tas is speciaal ontwikkeld om ook voor deze zorgprofessionals een fijne oplossing te bieden. Afmeting (35,5 x 24 cm)

Zorgtasjes: Het perfecte cadeau

Werk jij in de zorg en ben je op zoek naar een cadeau voor een collega? Dan kun je bij ons terecht. Uiteraard zijn onze zorgtasjes een origineel en vrolijk cadeau voor iemand die in de zorg werkt, maar bijvoorbeeld een scharenset in een mooie print valt vast erg in de smaak wanneer je een zorgcadeau zoekt. Daarnaast hebben we handige en leuke EHBO dozen waarmee jij je uitrusting compleet maakt. Kortom bij MyMitella vind je het perfecte cadeau voor jezelf of een ander. Bijvoorbeeld onze zuster heuptasjes zijn:

  • Verkrijgbaar in leuke prints;
  • Wasbaar in de wasmachine;
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten;
  • Verkrijgbaar in voordelige sets.
© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss