Sorteer op

Verpleegkunde tas - Medische tassen van canvas met met vrolijke medische print.

Een verpleegkundige tas voor je spullen naar je werk of naar je opleiding. Als je een medische opleiding doet vul je de tas met je lesmateriaal, je laptop en je boeken. Er zijn medische tassen met de afbeelding van een stethoscoop of een hartslag in modieuze kleuren. Een hippe aanvulling op je zorg-outfit.  Dit hang je als zorgprofessional of dokter-to- be graag over je  schouder.

Een hippe tas voor verzorgende of een schoudertas voor verpleegkundige 

De medische tassen van MyMitella zijn heel leuk om cadeau te geven aan een verzorgende of verpleegkundige. Er zijn wat kleinere verpleegkundige tassen waarin tools en gadgets passen maar je kan ook kiezen voor een ruime zorg tas waarin je veel spullen kwijt kan. Handig als schooltas tijdens je zorg-opleiding. Voor iedereen die werkzaam is in de thuiszorg zijn deze tassen zeker een mooie aanvulling op je verpleegkundige uitrusting.  Wist je dat we voor tandartsen & tandartsassistenten een hele afdeling hebben met leuke tassen, gadgets en cadeaus?

Heuptas voor de zorg kopen?

Ben je niet op zoek naar een schoudertas of lustas maar wil je een heuptas voor de zorg kopen? Bij MyMitella bieden we een uniek assortiment met vele versies aan in zowel kleur als patronen en je kan kiezen tussen een wat kleiner zorgheuptasje zodat deze handig in past in het zakje van je uniform, tot een maat XL waar zelfs een kleine tablet in past.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss