MENU

VERPLEEGSTERSHORLOGE MET EIGEN LOGO , PRINT OF TEKST; EEN PERSOONLIJK CADEAU OP MAAT

 

Er zijn vele momenten om de inzet en de liefde voor het vak, van je medewerkers, studenten of collega's te belonen met een geschenk - cadeau. De dag van de verpleging, kerst,  relatiegeschenk, Jubilea, behalen diploma, een nieuwe afdeling, cadeau bij afscheid of gewoon zomaar!

Een verpleegkundige horloge is dé MUSTHAVE GADGET voor iedereen die in de zorg werkt. Zo heb je op ieder moment stijlvol en functioneel de tijd binnen handbereik zonder dat je een sieraad om de pols draagt. De verpleegstershorloges zijn daarom het ideale geschenk voor iedereen die werkzaam is in de zorg.

Bij My Mitella maken we van een cadeau iets heel persoonlijks. Bij grote aantallen bieden we de mogelijkheid om de siliconen verpleegstershorloges/zorgklokjes gepersonaliseerd te ontvangen naar eigen ontwerp in KLEUR, TEKST, LOGO of PRINT. (vanaf 30 stuks)

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen maken? Neem gerust  contact met ons op, we stellen graag een passende offerte en levertijd  aan je voor.

TIP: Liever direct geleverd?  Deze verpleegkundige klokjes hebben wij in grote aantallen direct op voorraad  maar ook deze cadeau's voor de zorg  Je geniet zo van fijne korting & we kunnen het vandaag nog versturen!

© 2014 - 2017 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel