Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Zorghorloge Robuust gepersonaliseerd (levertijd +/- 28 dagen)

€ 24,95 (inclusief btw)

Een prachtig zorghorloge met tekst of naam; Een persoonlijk cadeau voor iedere zorgmedewerker.

Een gepersonaliseerd zorghorloge van RVS is een heel mooi geschenk voor zorgprofessionals. Dit verpleegkundige horloge heeft een analoog uurwerk en voor wie nog klein kan lezen :) een pulse meter en heeft een speld bevestiging. Superhandig voor het opnemen van de hartslag. De luxe uitstraling maakt dat dit sieraad een feestje is om te dragen. Kies uit verschillende kleuren en mogelijkheden en maak zo een uniek exemplaar. Het is mogelijk om zowel het mooie verpleeghorloge als het blikje te voorzien van een naam of tekst.

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • zilver
  • rosé-gold

Lettertype:

Hand       

Sierlijk       

Strak        

 

Symbolen:

Ben je op zoek naar een mooi geschenk voor zorgmedewerkers en wil je een offerte aanvragen? Neem gerust  contact op voor de prijzen en mogelijkheden: info@mymitella.nl

Een verpleegkundige horloge is dé musthave voor iedereen die in de zorg werkt. Zo heb je op ieder moment stijlvol en functioneel de tijd binnen handbereik zonder dat je een sieraad om de pols draagt. De verpleegstershorloges zijn daarom het ideale geschenk voor medewerkers, relaties,  studenten & /of collega's.

Op de pagina Zorghorloges gepersonaliseerd vind je alvast wat voorbeelden maar er kan nog veel meer. Neem een kijkje en laat ons weten hoe wij jullie kerstcadeau, zorggeschenk of diploma-cadeau kunnen maken. 

tip: Met spoed een mooi geschenk nodig? Kijk dan bij grote aantallen verpleegkundige klokjes of bij cadeaus direct op voorraad

​Classico-Romaan of Robuust

​#hulpdiensten

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss