Vorige Artikel 60 van 72 Volgende

Dag van de Leidster Kinderopvang - Een geschikt cadeau

Ieder jaar is het op de 3e donderdag in september “ De dag van de leidster ”
2018: donderdag 20 september

 

Leiders / leidsters in kinderdagverblijven (en gastouders) hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen in Nederland. Een taak waarvoor veel verantwoordelijkheid en professionele kennis nodig is.

Vooral de liefde voor de kinderen en de passie voor het vak zorgen ervoor dat de kinderen een fijne tijd hebben en de ouders met een gerust hart zelf aan de slag kunnen. De leiders en leidsters kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats.

Eens per jaar wordt de waardering voor deze medewerkers vormgegeven met de Dag van de Leidster. Veel ouders en werkgevers reageren attent op deze dag en schenken hier extra aandacht aan.

Het initiatief voor deze dag is ontstaan in 2002 waarop door diverse instanties uit de kinderopvang werd besloten dat leiders en leidsters een vaste dag verdienen. Het is fijn om waardering uit te spreken in de vorm van een cadeautje en/of een leuke zelfgemaakte knutsel van je kind. Dus knippen, plakken, kleuren en klussen maar.

Originele TIP:

Door veranderingen in het hygiënisch beleid in de kinderopvang– is sinds kort het dragen van sieraden niet meer toegestaan. Deze hippe klokjes zorgen dat de leidsters toch bij de tijd blijven! Of geef een bloemetje cadeau

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss