Sorteer op

MyMitella style trend ORANJE - Fleur je zorgoutfit op met deze vrolijke gadgets, tools en accessoires 

Als je in de zorg werkt is het superleuk om je zorgoutfit trendy te stylen. De vrolijke oranje artikelen op deze pagina om je outfit op te leuke zorg gadgets of complete sets zorgaccessoires in ORANJE. Ze zijn zeer geschikt tijdens de periode van het EK, WK of bijvoorbeeld koningsdag maar natuurlijk ook als je gewoon dol bent op oranje of als oranje de bedrijfs-kleur is van je zorgcentrum of ziekenhuis. 

Dit jaar draag je oranje niet alleen op 27 april. Van oranje wordt iedereen een beetje vrolijk en dat kunnen we wel gebruiken in de zorg. Je kan deze kleur moeiteloos combineren met heel veel verschillende andere kleuren en het steekt ook zo lekker af tegen het wit van je zorgkleding. We hebben voor jou de leukste zorg-gadgets, tools en accessoires verzameld op deze pagina. Zo kan jij je outfit helemaal voorjaars-proof maken.

Wist je dat iedereen van de kleur oranje een beetje vrolijk wordt? Het zal daarom zeker zorgen voor leuke reacties bij patiënt of cliënt! Waarschuwing! Mocht je van zoveel vrolijkheid gaan huppelen tijdens je werk ..... Pas op voor struikelen. In een deuk liggen is daarentegen weer heel gezond.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss