Vorige Artikel 19 van 23 Volgende

Douchehoes volwassen knie (40 cm)

Artikelnummer: 231032
€ 21,95 (inclusief btw)

Deze praktische douchehoes voor de knie van WATERPROOF maakt van douchen weer een feest!

Deze douchebeschermer voor de knie is van topkwaliteit. Het bijzondere ontwerp van WATERPROOF douchehoes is uiteraard 100% waterdicht en biedt de mogelijkheid om weer volop te genieten van douchen, bij het dragen van gips, een protese, grote pleisters en verband. Door de unieke afsluiting is de hoes zeer gemakkelijk aan te brengen en hij sluit boven en onder de knie met een zachte neopreen band op de huid. Met deze beschermhoes kan er zonder problemen worden gedoucht of in bad gegaan worden. Anders dan vele andere heeft de Waterproof beschermhoes geen harde ring om de hoes maar een neopreen elastische afsluiting. Deze geeft een bijzonder hoog gevoel van comfort en geeft geen drukplekken.

 Voordelen van de WATERPROOF beschermhoes:

  • Geschikt voor teens en kids
  • Eenvoudig aan te trekken
  • Hoog draagcomfort
  • Geen randen of strakke afsluitingen die de huid beschadigen en/of irriteren
  • Latex vrij
  • Gaat lange tijd mee

 Materiaal:

De gipshoes/ beschermhoes is gemaakt van TPU het materiaal is flexibel en duurzaam. De sluiting die waterproof aansluit om de huid is gemaakt van Neopreen.

Maten:

De WATERPROOF douchehoes is verkrijgbaar in verschillende maten.
(6 versies voor kinderen) voet, heel been, knie,  hand en hele arm, onderarm
(8 voor volwassenen) voet, onderbeen, knie, heel been, hand, onderarm, elleboog, hele arm 

Wat is TPU?:
TPU is een afkorting die staat voor Thermoplastic Polyurethane. Het is een materiaal dat zich het best laat omschrijven als de gulden middenweg tussen plastic en silicone. Het combineert de goede eigenschappen van beide materialen en is daardoor: Sterk, flexibel maar wel vormvast, reuzebelangrijk waterproof en duurzaam in gebruik.

Wat is Neopreen?:
Neopreen is een elastisch rubber. Het wordt onder andere gebruikt voor chirurgische handschoenen en voor wetsuits (surfers/duikers). Bij gebruik van Neopreen in de douchhoezen zorgt het voor een zachte, comfortabele en waterdichte afsluiting op de huid.

Let op: Niet geschikt indien je een rubberallergie hebt.

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss