Artikel 5 van 19

Dag van de leraar cadeau 2024: 6 leuke cadeautjes voor docenten

Wanneer is het De dag van de leraar 2024 ? - De dag van de leraar ook wel -de dag van de leerkracht genoemd - wordt ieder jaar gevierd op 5 oktober.

Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken en dat betekent dat de dag van de leraar weer voor de deur staat. Een jaar lang hebben de leraren elke dag hun beste beentje voorgezet om hun leerlingen wat bij te brengen. 5 oktober 2024 is hét moment suprême om wat terug te doen. Het is de ideale gelegenheid om waardering te tonen voor alle leuke en leerzame lessen.  Jij bent het vast met ons eens dat het hoog tijd is om alle leraren eens in het zonnetje te zetten.

Speciaal voor jouw juf, meester, leraar, lerares, professor, coach of stagiair hebben wij een uniek aanbod aan de grappigste, handigste en vooral leukste cadeaus samengesteld. Vind jij het ook tijd voor een feestje, maar ontbreekt het aan inspiratie voor een dag van de leraar cadeau? Wij zetten de leukste presentjes voor docenten voor je op een rijtje.

Bekijk onze cadeau's

 

1.    Docent op sokken

Is jouw docent een echte held en verdienen zijn of haar voeten wel wat extra’s? Met een setje onderwijsstokken kun je op de dag van de leraar zeker uit de voeten. De sets zijn verkrijgbaar in drie onderwijsprintjes: de awesome teacher, pink & aqua en het onderwijs ABC. Gegarandeerd dat de docenten dus stevig in hun schoenen voor de klas staan en er weer een jaar tegenaan kunnen.

2.    Een schoudertas van de klas

Leraren zeulen dagelijks met een flinke stapel spullen: papier, mappen, eten, knutselwerkjes. Gelukkig is daar het Dag van de leraar cadeau: hét moment om verlichting te bieden aan jouw docent. Met onze schoudertas van Canva is het niet langer een straf om de spullen mee te nemen. Sterker nog: het wordt een genoegen. Met de tekst “Best teacher ever” geef je ook nog eens een extra pluim aan de docent. Twee vliegen in één klap dus als je het ons vraagt.

3.    Een glimlach is de sleutel(hanger)

Zoek je een kleinigheidje om jouw docent je dankbaarheid te tonen? Een sleutelhanger als cadeau voor docent fleurt de sleutelbos op en helpt ook nog eens om deze niet kwijt te raken. De sleutelhangers bij MyMitella zijn voorzien van lieve teksten. Wat dacht je van “A great teacher is hard to find and impossible to forget” of “Teachers change the world one child at a time”? Een echte opsteker voor jouw favoriete docent dus.

Wil je het hele onderwijsteam verrassen? Neem gerust even contact met ons op voor grote aantallen!

4.    T-shirt met opdruk

Jouw leraar een goed gevoel geven als ze voor de klas staan? Kies dan voor een t-shirt met opdruk. De leuke tekst erop zorgt ervoor dat jouw juf of meester het shirt zo trots als een pauw kan dragen. We hebben een divers aanbod met teksten voor jouw leraar. Van grappige teksten als “Don’t make me use my teacher voice” tot lieve woorden aan jouw docent. De shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart vanaf maat S tot XL.

5.    Bosje pennen

Heb jij het ook wel gehad met die standaard bosjes bloemen? Je wilt met iets unieks voor de dag komen. Iets dat beter past bij een docent. Speciaal daarom vind je bij MyMitella een bosje pennen. Een pen assorti in de vorm van een bosje bloemen. Zo kunnen de bloemen ook nog eens optimaal benut worden tijdens de lessen. Dubbel bonus: dit bosje heeft geen water nodig en hoeft dus niet verzorgd te worden.

6.    Grappige uitspraken uit het basisonderwijs

In het onderwijs maak je van alles mee. Maar daar zijn jouw docenten niet de enige in. In het boekje “Grappige uitspraken uit het basisonderwijs” zijn de leukste en grappigste uitspraken uit het basisonderwijs gebundeld. Dit zorgt voor hilarische verhalen en de meest herkenbare momenten. De korte verhaaltjes zijn waargebeurd en mogen dan ook niet ontbreken op het bureau van jouw docent.

Bestel jouw Dag van de leraar cadeau bij MyMitella

Heb je jouw favoriete cadeautje gevonden? Dan is het de hoogste tijd om jouw docent te verrassen! Wil jij een extra boodschap meegeven aan het cadeau of deze speciaal laten inpakken? Laat dit dan even weten bij je bestelling. Wij helpen je graag jouw docent in het zonnetje te zetten en te verwennen met een uniek cadeau. Fijne Dag van de leraar!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss