Artikel 26 van 27

KN95/KF94 - FFP2 Mondkapjes 10 stuks Bloem 5

€ 9,95 € 2,50 (inclusief btw)

Wij bieden KN95/KF94 -mondkapjes aan om goede bescherming te waarborgen. De mondkapjes zijn opvouwbaar en reduceren bacterievorm. Het zijn mondkapjes met elastieken bandjes en een instelbare neusclip zodat hij goed aansluit. De disposable mondkapjes zijn licht van gewicht en hebben een groter huidcomfort door de zachte binnenschaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren waardoor deze naast functioneel ook modieus zijn.

Certificering/productiestandaard

 FFP2 NRD GB2626-2006 (civil Grade) ( Non Medical)

Een mondmasker wordt gedragen met als doel het beschermen tegen virussen en schadelijke stoffen. In de anderhalvemetersamenleving waar we momenteel in leven is een mondmasker geen overbodige extra om uzelf en anderen te beschermen tegen het Covid-19 virus. Naarmate de tijd vordert worden de maatregelen (hopelijk) steeds meer versoepeld, maar voorlopig zal een mondmasker nog steeds gedragen moeten worden en het straatbeeld bepalen. Draag een mondkapje in alle openbare plekken die binnen zijn, in het openbaar vervoer maar ook in een ziekenhuis, bij de huisarts, fysiotherapeut of kapper.

Dit "nieuwe" model FFP2 mondmasker is een doorontwikkeling van het bekende klassieke mondkapje, door deze andere vorm, sluit het mondkapje beter aan dan het traditionele mondkapje. Dit model werd bekend doordat Apple het ging gebruiken in de Apple winkels, maar dit bleek geen uniek ontwerp te zijn, maar al meerdere jaren in Korea veel gedragen wordt en waar je tegenwoordig veel bekende sterren mee ziet rondlopen én zelfs een Nederlande Staatssecretaris.

Naast een comfortabele pasvorm en strakke uitstraling, is het ook nog eens een mondkapje met 4 lagen, waardoor het een goede bescherming biedt.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss