Sorteer op

DRYPRO® beschermhoes - Superieure kwaliteit - Absoluut de sterkste bescherming tegen water bij gips, verband, een stoma of protese.

De allersterkste beschermhoes die op de markt bestaat voor zorgeloos - zwemmen en douchen met gips, een protese, een pick-line of verband. Laat je de waterpret niet ontnemen want met de DRYPRO® beschermhoezen kan je badderen, douchen,  hydrotherapie te ondergaan en zelfs zwemmen. Doordat je kan vertrouwen op de sterke bescherming van de DRYPRO beschermhoes ben je als gebruiker in staat om je normale dagelijkse dingen te blijven doen zonder watervrees voor je gips, je kwetsuur of je protese.

Vacuümpomp systeem voor 100% comfort en waterdichtheid tijdens douchen en zwemmen

De DRYPRO® hoezen hebben een ingebouwd vacuümsysteem waardoor ze heel goed blijven zitten en 100% waterdicht zijn. Het door DRYPRO® ontwikkelde ventiel en pompje zorgen samen met de goede pasvorm voor een stabiel vacuüm. Het pompje zit standaard aan de beschermhoes waardoor je eenvoudig de lucht uit de zwemhoes verwijdert. De beschermhoes sluit daarom perfect glad om de arm of het been wat voor comfort zorgt tijdens het zwemmen. Doordat het vacuüm afsluit weet je ook zeker dat er geen water en lucht in de hoes kan komen. Breng eerst de zwemhoes aan over het gips of verband. Pomp daarna alle lucht uit de gipshoes. Als de hoes glad om de arm of het been zit verwijder je de pomp en sluit je het dopje. Voor een volledige uitleg en een instructiefilmpje kijk hier. Niemand hoeft meer vanaf de kant toe te kijken hoe de rest plezier heeft! Veel waterpret gewenst!

Extreem sterk medisch rubber, geschikt voor veelvuldig gebruik waar we garant voor staan

DRYPRO® is beschikbaar in verschillende versies:

  1. Zwem & douchehoezen voor gips en verband
  2. PICC line bescherming
  3. Zwem & douchehoes voor beenprotese
  4. Zwem & douchehoes voor stoma

Zwemmen en douchen met gips en verband

Met een arm in het gips of een been in het verband is het vaak flink behelpen. Blijf niet aan de kant toekijken als de rest een frisse duik neemt. Zwemmen met gips of zwemmen met een gebroken arm kan nu zonder zorgen met de extreem sterke en veilige gipsbescherm hoes van DRYPRO ® De zwemhoezen kan je veelvuldig gebruiken en door het vacuümsysteem voelt dit ook nog heel comfortabel. Kies de juiste versie voordat je een zwemhoes aan schaft.

PICC line bescherhoes tegen water - elleboog

Ben je op zoek naar een waterdichte afsluiting en bescherming voor je elleboog tijdens zwemmen of douchen. Vertrouw op het sterke medische rubber van DRYPRO ® De elleboog - PICC line beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden een 100 % waterdichte en luchtdichte bescherming voor je elleboog bij zwemmen en douchen. Douchen met een PICC lijn kan in bijna alle gevallen zodat je jezelf heerlijk kan opfrissen. Wil je zwemmen met een PICC-line vraag dan altijd eerste advies aan je arts of specialist. Neem je DRYPRO ® zwemhoes-elleboog mee en overleg als je hydrotherapie wil ondergaan of graag baantjes wil trekken

Bescherming voor je beenprotese zodat je met plezier kan douchen en zwemmen

Om met je prothese te kunnen douchen en zwemmen  moet je deze beschermen tegen water. De prothese mag niet nat worden. Speciaal voor prothese-dragers ontwikkelde DRYPRO ® de waterdichte prothese hoes voor douchen en zwemmen. Zorgeloos genieten van wateractiviteiten kan nu door de 100 % waterdichte vacuüm afsluiting. Het gebruik van de juiste maat is belangrijk zodat de zwemhoes goed kan aansluiten op de huid. neem hiervoor uitgebreid de tijd. 2 x meten is straks genieten van alle wateractiviteiten. Kan je zwemmen met een prothese? Ja het kan zeker!

Zwemmen met een stoma - douchen met een stoma

MyMitella heeft een uitgebreid assortiment douchehoezen en zwemhoezen. De collectie is sinds kort uitgebreid met een prachtige lijn beschermin voor stoma. Met deze 100 % waterdichte stoma-bescherming kan je zorgeloos genieten van douchen, badderen en zelfs zwemmen zonder dat er water bij de stoma kan komen. De bescherming van DRYPRO ® is geschikt voor alle watersoorten. Zwembadwater of natuurwater en zoutwater. Geschikt voor zowel warm als koud water. Kijk voor meer informatie voor de stoma-hoes op deze pagina en kies de voor jou geschikte maat.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss