Vorige Artikel 12 van 73 Volgende

Happy2Wear - Unieke labels van groeipapier

Let’s wear & grow happiness

Happy2Wear sokken zijn door de kleurrijke ontwerpen een feestje om te krijgen, geven of aan jezelf cadeau te doen. Maar als merk willen wij onze sokkendragers een extra verrassing geven. Alle labels zijn van groeipapier! Dit betekent dat onze labels geplant kunnen worden voor extra geluk!

Duurzaam groeipapier

Het groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met daartussen zaadjes van klavertjes. Het groeipapier is 100% gerecycled en bedrukt met biologisch afbreekbare inkt. Als je het groeipapier in een pot met aarde plant composteert het papier en blijven de zaden achter. Dit betekent een stukje minder afval en een extra cadeau voor de ontvanger. Is dat planten helemaal niets voor jou? Gooi het label dan weg bij het GFT-afval.

Klavertje vier

Voor onze labels hebben wij gekozen voor de zaadjes van de geluksbrenger: klavertjes. Er wordt geschat dat er ongeveer 0,01% tot 0,1% klavertjes vier voorkomen op de wereld. Een klavertje vier is zeldzaam door het aantal blaadjes, evenals klaverbladen met meer of minder blaadjes. Daarom is het altijd een verrassing hoeveel blaadjes jouw klavertjes krijgen!

Omdat het zo zeldzaam is om een klavertje vier te vinden/te laten bloeien vanwege de vorm en de hoeveelheid staat het klavertje vier al vanaf de middeleeuwen bekend als geluksbrenger. Zo staat het eerste blad van de klaver voor het symbool hoop, het tweede blad voor vertrouwen, het derde blad voor liefde en het vierde blad voor geluk. 

Match

Nu je de betekenis van een klavertje vier hebt gelezen begrijp je waarschijnlijk onze keus voor het klavertje vier. Happy2Wear heeft als missie: plezier en blijheid verspreiden op elke werkvloer. Positiviteit is binnen ons bedrijf heel belangrijk en daar dragen: hoop, vertrouwen, liefde en geluk extra aan bij. 

Wil je weten hoe je jou label plant? Kijk hier voor de instructies

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss