Vorige Artikel 11 van 16 Volgende

Gips sleeve Pink Garden & Butterfly

€ 3,50 (inclusief btw)

Je  gips versieren met een stoere sleeve
Je herstelt sneller en beter als je vrolijk bent. Maak daarom de weken die je in het gips zit zo leuk mogelijk. Versier en verfraai je gips in enkele ogenblikken en je zal versteld staan van de positieve en vrolijke reacties die je krijgt!

De toffe sleeves zijn zo dun als een 40 denier panty en eenvoudig aan te trekken. Je schuift het gemakkelijk over je gips voor een kleurrijk resultaat. Ze zijn verkrijgbaar in fraaie fantasieprints en toveren je arm binnen een minuut om in een waar kunstwerk.

  • lengte van de sleeve circa 36 cm
  • rekbaar materiaal
  • eenvoudig op maat te knippen (ook handig om een gaatje voor de duim te maken)

Let op! Het is belangrijk dat de sleeve niet knelt op de arm. Daarom altijd controleren of de rekband niet te strak zit of laat de sleeve "eindigen"op het gips.. .. dan weet je zeker dat het goed zit.

Met als missie Happy2Care zijn we altijd op zoek naar nieuwe en originele producten om het herstel van de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. Deze sleeves zijn daar een grappig voorbeeld van. Wij horen van jou graag wat je er van vindt en hoe het bevalt. We worden reuzeblij van een foto van jou met je toffe gipsarm. Deze plaatsen we dan (alleen met jouw toestemming) op de pagina zodat je een inpiratie kan zijn voor anderen die nog saai gips hebben. Laat je het ons weten? Dit kan naar info@mymitella.nl

Veel vrolijke beterschap gewenst!

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss