Artikel 2 van 15

Dierenprint Bandage - Zelfhechtend (MEDIUM - 5 cm)

Artikelnummer: BAN-MP
€ 4,95 (inclusief btw)

Beestachtig leuke versiering om je gips - Een zelfhechtende bandage met dierenprint als fixatie windsel of gipsversiering

Het zeer elastische windsel kan zowel worden gebruikt om wond-verband en gaasverband te fixeren , om lichte ondersteuning te geven aan gewrichten of als versiering om je gips heen. Met deze bijzondere dierenprintjes tover jij je gipse arm of been eenvoudig tot een vrolijke beestenboel. Kies voor tijger of slang of misschien wel koe. Is je bandage vies geworden? Dan haal je het er met gemak weer van af 

TIP : Versier je gipsverband met deze vrolijke diernprintjes

Met dit gekleurde en rekbare tape-verband versier je in een handomdraai jouw gipse been of arm met een vrolijke kleur of print. Zo kan je gips er iedere dag anders uit zien en kan je het zelfs passend maken bij je outfit. Voor kinderen is een printje om je gips veel leuker om naar te kijken en het zal je verbazen hoeveel leuke opmerkingen je er over krijgt. Heb je het gips al wat langer en wordt het een beetje vies? Met een leuk kleurtje erom heen ziet het er direct weer fris uit. 

Gebruiksaanwijzing als gipsversiering:

 1. Wikkel de gekleurde rol een stukje af en wikkel deze eenmaal rond het gips

 2. Zorg dat de 2e en volgende ronding telkens de vorige iets overlapt

 3. bevestig de pleister aan zichzelf

 4. klaar!

Eigenschappen van dit veelzijdige windsel-pleister:

 • Lengte 4,5 meter

 • Hecht aan zichzelf, niet aan huid of haar

 • Extra comfortabel en flexibel

 • Laat na verwijdering geen plakresten achter

 • Ademend en waterbestendig

 • Scheurbaar met de hand

 • Voor eenmalig gebruik

 • Als pleister te gebruiken in de zorg, horeca of voor kappers

 

Tip: Ook geschikt bij dieren voor het verbinden van een pootje 😊 Het windsel hecht niet aan haren en is eenvoudig pijnloos te verwijderen. dierendag

Gebruiksaanwijzing als bandage:

 1. Reinig en droog het getroffen gebied. Houd de bandage met de ene hand vast en plaats de buitenzijde van de bandage op de huid. Hierdoor heeft u meer controle bij het uitrollen van de bandage.

 2. Rol voldoende lengte uit voordat u begint met de bandage om de huid te wikkelen, hierdoor vermijd je spanning op de bandage. Bevestig de eerste baan rondom het lichaamsdeel zonder druk.

 3. Wikkel de bandage verder om het lichaamsdeel met slechts gedeeltelijk overlappende wikkels. Breng de bandage aan met voldoende druk voor het gewenste niveau van ondersteuning. Vergeet niet om voldoende lengte van de bandage af te rollen om te voorkomen dat het product met teveel spanning wordt aangebracht.

 4. Scheur de bandage af

 5. Druk de bandage aan voor bevestiging aan zichzelf

 6. LET OP : Indien je de bandage te strak aan brengt kan dit de bloedcirculatie hinderen. Controleer na verloop van tijd altijd even of de bandage niet te strak zit. Breng in dat geval de bandage opnieuw aan met minder druk/spanning. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss