Artikel 1 van 58

Me Time - Tea Time - uit

€ 29,95 (inclusief btw)

Een heerlijk pakket voor een zorgprofessional die toe is aan een beetje ME-time.

Werken in de zorg doe je met hart & ziel en is geweldig-leuk! Toch ligt het op de loer om net iets meer te geven dan je aan kan of vraagt de werkdruk van je net een stapje harder te doen. Dan ben je er aan toe om even op te laden. Met dit pakket geef je een cadeau met een boodschap!

Tip om te genieten van dit cadeau:

Trek de zachte sokken van Happy2Wear aan en zet een kop heerlijke biologische thee. Zet het zorgklokje op tijd en bepaal hoe lang jouw ME-time mag duren. Geniet van een moment rust, droom weg of denk aan dingen waar je blij van wordt.  (Natuurlijk kan dit ook een hele avond of dag zijn :). Weer opgeladen? Bevestig dan de sleutelhanger aan je sleutel(bos) en laat dit grappige eendje je eraan herinneren dat jij er EENDJE bent om zuinig op te zijn!

Inhoud Me Time - Tea Time Pakket :

Happy2Wear sokken:

De Happy2Wear medische sokken zijn speciaal gemaakt voor iedereen die werkzaam is in de zorg. De zorgsokken zijn sinds de introductie in 2019 direct een groot succes en we snappen dat wel. In dit pakket zit één paar vrolijke sokken in de passende pakket-kleur. De zachte sokken zitten heerlijk en zijn gemaakt van katoen, spandex en polyester. Kies voor maat 35-40 of maat 41-46. Leuk weetje: Elk sokkenlabel is gemaakt van groeipapapier, klik hier en lees meer over onze labels.  Let's wear and grow happiness!

Zorghorloge:

Dit vrolijke klokje heeft een clip als bevestiging. Zo klem je deze aan je uniform of zakje zonder dat deze beschadigd wordt door een stekertje. Het uurwerk hangt ondersteboven zodat je van bovenaf kunt zien hoe laat het is maar is te draaien zodat het ook “normaal” kan hangen. Om het klokje zit een flexibele silicone behuizing die eenvoudig te reinigen is en tegen een stootje kan. Natuurlijk heeft dit zorghorloge een secondewijzer zodat je ook de pols ermee op kan nemen.

Pukka thee:

Pukka thee staat voor biologische en duurzame kwaliteitsthee op basis van krachtige kruiden uit de natuur. Pukka zorgt zo voor een pure smaak waarvan je kan genieten. De gedachte achter Pukka is eerlijk: van het zaadje dat geplant wordt tot jouw heerlijke kopje thee. De betekenis van het woord Pukka is 'authentiek'. Daarom is Pukka thee, ayuvedisch, biologisch en Fair for Life gecertificeerd.

Mok Floral 350 ML:

Een ruime mok van keramiek met een kleurrijk decor in bloem en blad-design. Vaatwasmachine bestendig en duurzaam geproduceerd voor Pukka.

Badeendje sleutelhanger:

Een mini badeendjes met zorg-skills. Met de ronde ring maak je hem gemakkelijk vast aan je verpleegkundige-tas of aan je sleutels. In dit pakket zit het er in om jou er aan te herinneren: Jij bent er eendje om zuinig op te zijn.

Cadeaubox:

Een stevige cadeaubox van recycled materiaal zorgt voor een mooie verpakking in zorgstyle. Die wil je nog lang bewaren!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss