Artikel 8 van 58

Cadeau pakket - CARE & ENJOY - blue

€ 44,95 (inclusief btw)

Een compleet pakket waar iedere zorgprofessional een glimlach van krijgt. Het CARE & ENJOY pakket bevat mooie en fijne wannahaves in een vrolijke kleur. De samenstelling is met ZORG uitgekozen waardoor het niet alleen leuke producten zijn, maar ook funcitoneel en direct te gebruiken. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en verpakt in een stevige geschenkdoos. GIVE - CARE & ENJOY 

Op zoek naar grotere aantallen voor jouw team? Neem dan contact met ons op.

Inhoud Care & Enjoy Pakket :

Happy2Wear sokken:

De Happy2Wear medische sokken zijn speciaal gemaakt voor iedereen die werkzaam is in de zorg. De zorgsokken zijn sinds de introductie in 2019 direct een groot succes en we snappen dat wel. In dit pakket zit één paar vrolijke sokken in de passende pakket-kleur. De zachte sokken zitten heerlijk en zijn gemaakt van katoen, spandex en polyester. Kies voor maat 35-40 of maat 41-46. Leuk weetje: Elk sokkenlabel is gemaakt van groeipapapier, klik hier en lees meer over onze labels.  Let's wear and grow happiness!

Zorghorloge:

Dit vrolijke klokje heeft een clip als bevestiging. Zo klem je deze aan je uniform of zakje zonder dat deze beschadigd wordt door een stekertje. Het uurwerk hangt ondersteboven zodat je van bovenaf kunt zien hoe laat het is maar is te draaien zodat het ook “normaal” kan hangen. Om het klokje zit een flexibele silicone behuizing die eenvoudig te reinigen is en tegen een stootje kan. Natuurlijk heeft dit zorghorloge een secondewijzer zodat je ook de pols ermee op kan nemen.

Pennenhouder:

De pennenclip is een handige tool als je graag pennen bij je draaagt. Tijdens je werk in de zorg heb je deze de hele dag nodig maar hoe je ook je best doet, je bent ze altijd kwijt :). Deze kleine kleurriijke tool zorgt er voor dat je altijd weet waar jouw pennen zijn. Een handige bijkomstigheid is dat de pennen niet meer uit je zakje vallen als je bukt.  

Verpleegkundige schaar:

Een verpleegkundige schaar komt altijd van pas. Elke dienst kan je deze wel voor verschillende knipmomenten inzetten. Deze verpleegkundige schaar is scherp, sterk en gemaakt voor intensief gebruik. De schaar is gemaakt van staal en, niet onbelangrijk, geschikt voor autoclaaf. De verpleegkundige schaar heeft één blad met een ronde kant en één snijblad met een puntje voor precisiewerkjes. 

Verbandschaar:

De veel gebruikte verbandschaar zit ook in dit mooie pakket. Een verbandschaar heeft een gebogen blad en een puntig blad en is van zeer goede kwaliteit. Het stompe blad beschermt de huid tegen beschadigingen tijdens het knippen van bijvoorbeeld verband of tape van de huid van de patiënt of cliënt. Het materiaal is volledig van RVS staal en de handvatten hebben een kleuraccent. Geschikt voor lang gebruik en goed te reinigen/desinfecteren.

Zorgtas linnen:

Een hippe lustas van recycled katoen welke is uitgevoerd in een 2-tone waardoor het een hippe jeanslook krijgt. Met de leuke medische symbolen wordt dit al snel een hippe wannahave voor iedereen die in de zorg werkt of een zorgstudie volgt. 

Cadeaubox:

Een stevige cadeaubox van recycled materiaal zorgt voor een mooie verpakking in zorgstyle. Die wil je nog lang bewaren!

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss