nieuw

Vorige Artikel 110 van 110 Volgende

Happy2Wear Kerstsokken Gingerbread

€ 8,95 (inclusief btw)

Happy2Wear kerstsokken: Vrolijke verpleegkundige kerst-sokken met een medische twist  

Ook tijdens de gezellige feesten in de december maand wordt er in de zorg gewoon doorgewerkt. Juist dan is het leuk om je zorg-outfit een vrolijke twist te geven. Deze kerstsokken voor de zorg, combineren het zoute met het zoete. Injectiespuiten en pleisters met gingerbread koekjes en cadeautjes. Ze zijn speciaal ontworpen voor iedereen die in de zorg werkt. Draag ze met je collega's voor een fijn team-kerst-gevoel.  

Wil jij je hele team verrassen met deze zorgsokken in kerstsfeer? Wij verpakken ze feestelijk.

 

 Let’s wear & grow happiness! Elk label is gemaakt van groeipapier, klik hier en lees meer over onze labels. 

 

 

Zustersokken en doktersokken voor in je medische klompen en medische schoenen

Omdat de sokken uiteraard goed wasbaar zijn en dagelijks schoon aan de voeten kunnen passen ze in (bijna) alle hygienische protocollen. Dus weg met alleen maar witte pakken en jassen. Laat je vrolijke voeten er onderuit piepen.

Zoek je nog meer toffe sokken?  Verpleegkundige sokken met pillen en stethoscopen zusterkapjes of scrubs, doktersjassen, ambulance, pleisters, dokterstassen, röntgen of een pillenpot; Je blijft dingen ontdekken op de doktersokken en zustersokken van Happy2Wear. Zoek je verpleegkundige sokken kijk dan bij de Happy2Wear sokken ze hebben allemaal een medische twist.

Specificatie Omschrijving
Thema Kerst
© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss