Vorige Artikel 3 van 17 Volgende

DRYPRO | Kies de juiste maat

Kies de juiste maat voor 100% waterdichtheid en waterpret

Om met gips, verband of een prothese veilig te zwemmen heb je een beschermhoes nodig die 100 % waterdicht is en enorm sterk. De DRYPRO® beschermhoes is de sterkste met de hoogste kwaliteit die je kan kopen. Hij is veilig te gebruiken in warm en koud water maar ook in natuurwater en de zee.

De zwemhoes is verkrijgbaar in verschillende maten en versies voor zowel volwassenen als kinderen. Om te zorgen dat de hoes daadwerkelijk waterproof is, is het zeer belangrijk om de juiste maat te kiezen. Het vacuümsysteem biedt veel comfort omdat dit zorgt dat de hoes niet los om de arm of been heen zit maar meebeweegt in het water. Zo ervaar je bijna geen hinder tijdens het zwemmen. Het geeft een vrij gevoel om je normaal in het water te kunnen bewegen.

Kies de juiste maat DRYPRO® zwem en douchehoezen:

Om de juiste maat te bepalen kan je gebruik maken van schema's die horen bij de desbetreffende hoes. Het kiezen van de juiste maat is erg belangrijk voor het verkrijgen van een 100%  lucht- en waterdicht vacuüm. Dit zorgt straks voor het bestellen en ontvangen van de juiste maat! Je kiest als eerste de juiste maat op basis van de omtrek van de arm, been, taille of  stomp! De hoes mag niet te kort zijn, het is geen probleem als de zwemhoes langer is. De omtrek is namelijk bepalend voor de waterdichtheid! De zwemhoes blijft zijn functie behouden en zal door het vacuüm strak aansluiten om de arm of het been of lichaam.

Arm en Been

De zwemhoes is verkrijgbaar in verschillende maten en versies voor zowel volwassenen als kinderen. Zo kies je de juiste maat. 

 1. omtrek: Meet de omtrek van je arm of been 5 cm boven het gips of het verband.
   
 2. Lengte: Meet de afstand van de vingertoppen of de tenen tot 5 cm boven het gips of het verband. De hoes mag niet korter zijn dan deze lengte. Langer is geen probleem.
   
 3. Kies met deze maten de juiste  via het schema.
   
 4. Bestel jouw Armhoes of Beenhoes


Elleboog - PICC-line:

De elleboog hoes is verkrijgbaar in verschillende maten. Kies de juiste maat voor een perfecte aansluiting op de huid. Doe dit echt even sucuur om straks te kunnen genieten van wateractiviteiten.

 1. Meet de omtrek van je arm 10 cm boven de kwetsuur of PICC-line. (bovenarm)
   
 2. Meet de omtrek van je arm 10 cm onder de kwetsuur of PICC-line. (onderarm)
   
 3. Kies juiste maat via het schema
   
 4. Bestel jouw Elleboog - PICC line beschermhoes

 

Stomabescherming:

Heb je een stoma en zoek je een beschermhoes. Kies deze dan met alle zorg uit en overleg bij twijfel voor de juiste maat. De juiste maat zorgt er straks voor dat je kan genieten van wateractiviteiten. Hiervoor heb je een meetlint nodig en de omtrek van je taille.
 

 1. Meet de omtrek van uw middel, of het gebied dat zich 5 cm boven de stomaplaats bevindt. 
   
 2. Kies in de maattabel de juiste maat. Zit je tussen twee maten in, neem dan een maat kleiner
   
 3. Bestel jouw waterdichte stoma bescherming

 

Beenprothese:

Met de sterke beschermhoezen van DRYPRO® kan je zwemmen met een prothese en douchen met je beenprothese. Je kan met een gerust hart genieten van wateractiviteiten maar kies hiervoor wel jouw juiste maat met zorg uit! Alleen zo kan je beenprothese 100% beschermt worden tegen water. Hiervoor heb je een meetlint nodig om de omtrek van het bovenbeen (stomp) te kunnen meten

 1. Meet de omtrek van je bovenbeen (stomp) minimaal 5 cm boven de prothese. 
   
 2. Kies in de maattabel de juiste maat. Zit je tussen twee maten in, neem dan een maat kleiner
   
 3. Bestel jouw waterdichte prothese zwemhoes

 

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss