Sorteer op

Mitella's en armslings voor volwassenen

Een Mitella of armsling KOPEN bij MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder.  Immobilisatie van de schouder is door de bijgeleverde band eenvoudig en geeft de allerbeste rust voor de arm en de schouder. Uniek is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten waardoor hij voor optimaal comfort kan zorgen. Kijk hier voor informatie over de maat en hoe je dit kan opmeten en lees hier meer informatie over een mitella vouwen

Armsling voor volwassenen:

Voor iedereen die een armsling wil kopen en houdt van comfort, functionaliteit en trendy. De armsling beschermt en ondersteunt de arm schouder volledig en geeft waar nodig zelfs immobilisatie. Natuurlijk ontbreekt ook bij dit product niet de Happy Healing! knipoog want in het vrolijke zakje in leuke designs heb je je mobiele telefoon, je MP of wat geld altijd bij de hand.

My Mitella voor volwassenen:

Een hippe mitella, als vervanging van de driekanten draagdoek. Verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan om jouw leed draaglijk te maken. TRENDY, HAPPY, JEANS OF BUSINESS met iedere gelegenheid kan je stijlvol voor de dag komen!   

MITELLA SLING voor volwassenen

Je merkt pas hoe goed de ledematen samenwerken wanneer er een arm tijdelijk uitvalt. Naast de pijn die gepaard gaat bij ongevallen kan het herstel frustrerend lang duren. De MITELLA SLING voor volwassenen kan uiteraard niet al het ongemak wegnemen, toch zal de revalidatie een stuk aangenamer verlopen met deze SLING MITELLA voor volwassenen. Naast functionaliteit hebben deze producten ook nog eens een modieus design. Met de immobilisatie functie is het mogelijk de bewegingsvrijheid naar behoefte te beperken.

MITELLA SLING kopen

Om het draagcomfort te optimaliseren is de draagband eenvoudig bij te stellen, daarnaast bieden we deze ARM SLING MITELLA in verschillende maten aan voor een perfecte pasvorm. De kleuren en prints zijn modieus zonder te veel op te vallen. Daarmee passen deze designs bij iedere outfit. Uiteraard kun je ook mixen en matchen, denk aan een mitella sling voor zakelijk gebruik en een casual uitvoering voor thuis. De handige opbergvakjes zijn eenvoudig toegankelijk voor extra comfort en functionaliteit.

© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss