Verpleegstershorloge met eigen logo of tekst: Een kleurrijk & persoonlijk cadeau

Een verpleegkundige horloge is dé musthave gadget voor iedereen die in de zorg werkt. Zo heb je op ieder moment stijlvol en functioneel de tijd binnen handbereik. De verpleegstershorloges zijn vanwege het hygiënische beleid het ideale geschenk en ze zijn verkrijgbaar in vele versies, kleuren en patronen. Bij MyMitella maken we graag van een cadeau iets heel persoonlijks. Bij grote aantallen bieden we daarom de mogelijkheid om de verpleegstershorloges te voorzien van een logo of tekst. Het personaliseren van de luxe zorgklokjes kan vanaf 50 stuks. Voor de siliconen zorghorloges geldt een minimum aantal van 100 stuks. Neem gerust contact op voor de prijzen en mogelijkheden: info@mymitella.nl

Zusterhorloge met logo op het siliconen hoesje of op het uurwerk

Zoek je een kleurrijk zorghorloge met logo? Deze zorg-musthaves worden veel cadeau gedaan bij behalen van een diploma, als giveaway bij een congres of als cadeau voor de dag van de verpleging. Het is een leuke manier om je medewerkers te verrassen met een cadeau dat zowel functioneel als leuk is. De siliconen zorghorloges zijn verkrijgbaar met een clip-sluiting of een speld-sluiting en in alle kleuren van de regenboog. Kies een mooie kleurige mix of stel het samen in de kleuren van jullie zorg-outfit. Vanaf 100 stuks kunnen deze worden gepersonaliseerd waarbij we een passende prijs en levertijd bieden. Ontwerp een verpleegstershorloge naar eigen wens  met een logo of tekst op het uurwerk of op het siliconen hoesje en maak zo jullie unieke zusterhorloge.

Stoer zorghorloge met karabijnhaak - gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd zorghorloge is een mooi geschenk voor zorgprofessionals. Dit stoere model heeft een karabijnhaak waarmee je hem eenvoudig kan bevestigen aan de lus van de broek of bijvoorbeeld aan je (verpleegkundige)tas. Wij kunnen dit model leveren in 2 kleuren (zwart en zilver) Een kleuren-print op het uurwerk is mogelijk maar je kan ook kiezen voor een subtiel logo op de achterkant van het zorghorloge. De karabijn horloges zijn met logo of bedrukking te bestellen vanaf 100 stuks. Is zo'n sterk en stoer zorgcadeau precies waar je naar op zoek bent om zorgmedewerkers/collega's mee te verrassen? 

Een zorghorloge met schakels - een stijlvol geschenk voor je favoriete zorgkanjers

De luxe uitstraling maken dit sieraad een feestje om te dragen. Kies uit verschillende kleuren en versies en maak zo jullie unieke exemplaar. Kies voor Romaan, Robuust of Classico. Verkrijgbaar in zilver, rosé, blush of titanium. Naast het bedrukken van het zorghorloge kan je er ook voor kiezen om deze te geven in een stijlvol bewaarblikje met ook weer hetzelfde logo of een persoonlijke tekst. (maximaal 12 tekens) Een luxe zorghorloge voor je hele team?  neem contact op. We denken graag met je mee met het vinden van jullie perfecte klokje.

Een verpleegkundige horloge als onderdeel van een relatiegeschenk voor de zorg

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen. Dat doen we met plezier op onze vrolijke en unieke wijze. Zo hebben we al regelmatig mooie pakketten mogen maken voor zorginstellingen, artspraktijken en ziekenhuizen. Hoe leuk is het om een combinatieset te maken van een gepersonaliseerd zorghorloge, Happy2Wear sokken en een pennenclip? Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we graag wat je wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Zo komen we samen tot een geschenk voor zorgprofessionals met bruikbare en tegelijkertijd leuke zorgtools. Daar worden alle collega's blij van.

Met spoed verpleegkundige horloges nodig?

Geen paniek! Je bent op de juiste plek voor verpleegkundige klokjes - zorghorloges. Onze voorraad is groot genoeg om direct jouw hele team blij te maken met een vrolijk en kleurrijk zorghorloge welke we direct kunnen versturen

 

 

 

Per stuk een gepersonaliseerde horloges bestellen? Dat kan ook. Ontwerp jouw unieke exemplaar:

Sorteer op
© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss