Verpleegstershorloge met eigen logo of tekst: Een kleurrijk & persoonlijk cadeau

Een verpleegkundige horloge is dé musthave gadget voor iedereen die in de zorg werkt. Zo heb je op ieder moment stijlvol en functioneel de tijd binnen handbereik. De verpleegstershorloges zijn vanwege het hygiënische beleid het ideale geschenk en ze zijn verkrijgbaar in vele versies, kleuren en patronen. Zo verzorgen wij basic verpleegkundige horloges met een logo op het uurwerk of op het siliconen hoesje maar we kunnen ook de luxere versies laten graveren-laseren met een tekst of logo. Hierdoor is er altijd een mooi zorgklokje te vinden of te maken die perfect past bij uw wensen en budget. Bij MyMitella maken we graag van een cadeau iets heel persoonlijks. Bij grote aantallen bieden we daarom de mogelijkheid om zowel de luxe zorgklokjes (vanaf 50 stuks) als de siliconen versies (vanaf 100 stuks) gepersonaliseerd te ontvangen naar eigen wens in kleur tekst en/of logo  Op deze pagina vindt u wat voorbeelden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen maken? Neem contact  op, we  laten u graag de moglijkheden zien.

Gepersonaliseerd en mooi relatiegeschenk voor de zorg

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen. Met als missie "Happy2Care" doen we dit op onze vrolijke en unieke wijze. Zo hebben we al regelmatig mooie pakketten mogen maken voor zorginstellingen, artspraktijken en ziekenhuizen. Hoe leuk is het om een combinatieset te maken van een gepersonaliseerd zorghorloge, een vrolijk paar sokken en een pennenclip? Een uniek samengesteld geschenk voor zorgprofessionals met bruikbare en tegelijkertijd leuke zorgtools. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we graag wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Daarna doen we een aantal passende cadeau voorstellen. Zo ont-zorgen wij en maakt u de blits met het overhandigen van het zorgcadeau. Daar wordt u maar vooral ...... uw collega's blij van.

Spoedgevalletje? Deze verpleegkundige klokjes  en zorgcadeau's hebben wij in grote aantallen op voorraad en kunnen we vandaag nog versturen.

Hieronder vind je de gepersonaliseerde horloges die direct (ook per stuk) besteld kunnen worden. Verder wat voorbeelden van klokjes die we eerder hebben mogen maken. Laat je inspireren en doe ideetjes op. We helpen je graag met het vinden van jouw of jullie perfecte klokje voor de zorg.

Sorteer op
© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss